Sweet little mystery

Nic & The Family – Hej Monica

Orkar inte skriva värsta grejen idag.. inget bloggsug alls hehe. Kort och gott så har jag jobbat hela dagen typ (bland annat passat Isa och Tim, gosii). Har även köpt två nya nagellack och har lagat mat som jag ska ha till lunch imorgon. Var hurtig och gick av bussen vid Sund men någon ville straffa mig så fick gå i regn från hållplatsen vid Skäret och hem, tur att jag hade vantar i alla fall (man måste alltid se det bra i det dåliga). 😉

Juste ja.. var typ jättedepp imorse för när vi var på väg till jobbet så åkte vi förbi en trafikolycka på gamla E6:an. En bil och en älg hade i alla fall krockat och bilen var mos och älgen låg på åkern och sprattlade.. sjukt hemskt.

Men i alla fall.. nu ska jag inte vara mupp! Roligheter i veckan är: mys med Hanna, shopping, eventuell barnpassning, fest hos Vix, Malins b-day, loppis, fira mormor osv. Oj.. märkte precis att resten av min vecka är proppad med saker att göra. Shit. Men nåväl.. att jag har ett späckat schema är väl kanske ett tecken på att jag inte bara sitter hemma och glor hela tiden, och det är ju bra. Eller? Tror att helgen kommer att bli väldigt bra i alla fall, även om jag antagligen kommer att vara stressad till max. ^^
Nu ska jag kolla i den nya katalogen från H&M och sen soooova! Pusshej. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *