A little time

John Farnham – You’re The Voice

It’s all about making the best out of everything.

Idag har jag hängt med Daniel, fikat med Jonna på Lejas, vart på psykologilektion, kollat på Grey’s anatomy och käkat. Är hur himla trött som helst, helt galet, men annars så mår jag just nu som en prins (eller prinsessa).. lättade på livet igår och nu känns allt hundra gånger bättre, skööönt. Har ätit typ fem kilo choklad också så livet leker och magen är full. Ooooh yeeeaaashh. Btw så tänkte jag att jag ska färga håret nu i veckan.. det får bli någon brun nyans med slingor i tror jag.. har haft helfärgat brunt hår alldeles för länge nu så det är änna dags för lite ändringar känner jag. Har haft olika typer av slingor i olika typer av bruna nyanser förut så tror jag ska slå ihop lite gamla idéer och koka ihop något nytt.


Påtal om nytt så behöver jag även nya skor och ny jacka. Fryser som en galning ute och tänker inte använda mammas jacka i år igen så får se till att köpa en egen detta året. Nya skor behöver jag just för att jag inte har några höstskor. Vill ha nya vantar och en (till) ny halsduk också, baah. Hejdå pengar. ♥


Förresten! Förlåt kära vänner som sms:ar mig och som får svar hundra år senare. Jag är verkligen kass på att svara snabbt.. och nu börjar jag få en del klagomål haha så får verkligen försöka bättra mig. ^^ Sorry i alla fall.. det är inte meningen, är bara allmänt sjeeego.


Haha skäms typ när jag tittar på mina sena svar. 😛 Illa Alix, illa. Ni kan ju trösta er med att veta att ni inte är ensamma i alla fall. Är sjeego på svar till alla så.. .__. Anywayzzz så sorrrrriiiiiii guys. Lovar att jag ska bättra mig! 😀

Menmen.. idag har jag lagat smaskig mat förresten. Det blev quornbitar, cashewnötter, gurka och vitlöksröra. Har inte ätit det på länge så det var verkligen yummy! Bjuder på en matlagningsbild från idag, hihi:


Jaja.. nu ska jag ta och göra något annat. Har en stor fet godispåse här bredvid mig (från myset i söndags).. Funderar på att proppa den (papperspåsen också) i min mage, även om det innebär att jag inte kan gå sen. Godis är gott. Hehe.. ska ju ändå inte göra så mycket mer än att sova sen så.. hihi. 😀 Natti på er i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *