Piercing

Gyllene Tider – Känna din kropp emot min (tror jag la upp denna låten för inte så längesedan men nu sitter den på huvudet igen så kör på en favorit i repris hehe)

Vet ni vad? I fredags så firade jag en vecka med min tungpiercing. Ja.. för er som inte visste det så åkte Janina, Stephi, Vicky, Hanna och jag till Tribe i Göteborg förra fredagen. Stephi piercade naveln och Hanna och jag piercade tungan (Janina och Vicky var personliga stöd hehe). Hur awesome!? 😀 Har alltid tyckt att det är snyggt med tungpiercings och har alltid velat göra en men har varit under 18 och sen har jag varit för feg. Meeeen förra fredagen så fick jag alltså tummen ur och gjorde det! 😉 Det är ju ganska så “omtalat” med piercing i tungan och många tycker att det är döfult, men äääsch whatever (lite som: “if you don’t like what I do, well that’s just fine ’cause it’s not for you”), mohaha! Jag säger snyyyggt och så är det med det. 😉


Tungan är lite svullen på bilderna, vilket beror på att piercingen är såpass ny (ifall någon undrar haha). 🙂

Har ännu inte ätit frukost så ska nog ta och göra det. Eller vid närmare eftertanke så får det nog bli middag pang på istället hehe, magen börjar skrika lite på mig så får väl stoppa i den något annat än jordgubbsfil. Jaja, ha det så bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *