Gotta stay on track

Chris Andrews – Pretty Belinda

Tell me everything will be just fine..

Ganska random dag i lördags. Skulle vart utgång, men sen blev det bestämt att det inte skulle bli det. Meen i senaste laget (för mig i alla fall haha) så blev det visst utgång i alla fall. ^^ Marcus kom och hämtade mig och sen hämtade vi upp Janina och Erika på Kurveröd för att sedan dra till Pillan och girlsen. Var hos henne ett tag och sen blev det lite häng på stan och Trägårn. Det var sådär med Trägårn.. frös så sjukt mycket och är ju en aning förkyld så det passade sådär. Blev bjuden på en tequila men smart som jag var så smuttade jag på den och det resulterade att jag drack typ en halv klunk och sen gav bort resten. Köpte en P2 istället men misstänker att det bara var sprite i den haha. Jag och Janina stötte på en snubbe som tydligen kände igen oss pga. vårt ständiga häng på EH (intressant haha). Han slängde ur sig den fina repliken “Så kommer du hit ofta eller..?”, vi skrattade så vi typ dog. x)

Mdn ch az åmmfh…. Lmå fck hcf Nö ö jiunmåf, niu fg azföåw nxw kmu.. ^^

Igår var det slapp/sunk/mys/fetdag med Janina, Maja och Pernilla. Dom kom hem till mig vid kvart i fem och då blev det tacos och sen fortsatte kvällen med kaffe, godis, Trivial Pursuit Disney, prat och skratt. Preeecis som det ska vara! ♥

Fick aldrig någon ordentlig bild på Maja, men hon var allt med hon också hehee.

Idag ska jag plugga psykologi och chilla här hemma. Funderar på att baka något namnam? 🙂 Kladdkakan från i fredags blev ju muuumma men den tog slut i lördags när vi hade gäster. Så antingen blir det att baka en ny kladdkaka eller så bakar jag något helt annat. Hmm.. ska ta och försöka grubbla lite över det men har också hundrafemtioelva andra saker att tänka på just nu, så får väl se hur det går..

By the way så var mitt förra inlägg det 800:e inlägget på min kära blogg, det är gaaanska många inlägg och ganska mycket skrivande haha. Tänkte fira det med ett pampigt inlägg men jag är inte så keen på det just nu så får väl slänga in något lite senare eller något.

Har varit uppe sen typ strax efter åtta men har inte ätit frukost än. Borde kanske ta och göra det nu, eller vad sägs? Sen får det nog bli promenad och dusch innan jag sätter igång med psykologin. Jaja, byee! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *