Keep fishin’

Chubby Checker – Limbo Rock

Helluu allihopa! Hade inte tid att blogga igår så får slänga ihop en liten sammanfattning idag istället:

Igår

• Gick jag upp med tuppen (dvs. vid sju), alldeles frivilligt (behöver skaffa mig lite rutiner i mitt liv hehe). På grund av denna smarta idé så fick jag ut mycket mer av dagen.. Fick röjt i mitt rum, bakat en extremt fin och smaskig kladdkaka, dammsugit huset, putsat spegeln i badrummet, tränat med hantlar, tittat på tv samt massa annat. Allt detta fick jag gjort innan klockan tolv, vilket brukar vara ungefär den tiden som jag normalt sett går upp vid (nästan, iaf vid tio-elva).
• Så fikade finaste Jonna och jag på kladdkakan som jag hade bakat tidigare under dagen. Vi satt och stekte i solen ute på altanen hemma hos mig och snackade lite om livet. Myyys!
• Hade jag tid hos Skönhetsspecialisterna. Gick dit tillsammans med Jonna och hon höll mig i handen under hela behandlingen (tack och lov för det). Tror jag kommer att göra om det, men det var nästan det mest smärtsamma jag har varit med om. Det var verkligen trettio minuter med svett, skratt och tårar haha. Stackars Jonna hade klösmärken över hela handen, massa pussar till dig som stod ut med mig. ♥
• Köpte jag body butter med doft av mango samt Moringa shower gel från the Body Shop. Det var erbjudande så jag fick båda grejerna för 200kr. Sparade en hel del faktiskt. 🙂
• Träffade jag Perni, Malin W, Janina m.fl. på EH där vi fikade. Tog min första EH-latte på över en vecka, gooott. Blev också en snabbvisit på Willy’s samt lite fix och doning hemma hos Janina.
• Var det födelsedagsfirande för Jenny hos Jenny. Hur kul som helst! 😀 Blev dock ingen utgång för alla var sega och många var förkylda, men lika glad är jag för det. 😉 Bästaste Marcus körde hem mig vid halv två och vi satt i bilen utanför mitt hus och kollade på stjärnorna, hihi. Jättemysigt! ^^ Stackars Stoffe trodde att vi höll på att få inbrott då en random bil mitt i natten ställde sig utanför vår uppfart, släckte ljusen och stod där ett bra tag haha.


Bilder från kvällen (alltså från när vi var hos Jenny) ligger uppe på FB. Orkar inte lägga upp allt här nämligen.. 🙂

Idag har jag endast hunnit med att äta frukost typ.. Gick upp vid typ tio men hade ingen frukost hemma så fick dricka kaffe. Vid elva kom Marcus hit för att lämna lite grejer som jag glömde i hans (hans mammas hihi) bil igår och då passade han även på att stanna här lite. Vi satt och snackade med familjen, försökte lösa lite problem osv. hehe. Vid halv ett så drog han och då blev det frukost på riktigt för papi hade vart och handlat jordgubbsfil till mig, hihi. Sen dess har jag suttit vid datorn och glott, muuupp. Är trött och seg som en gnu, inte kul. Ska snart ta och fixa mig lite och bädda sängen m.m. för vid fem så kommer det gäster till oss. Familjen Rönnholm från Gbg ska hit och äta middag och ha det trevligt! 🙂 Ska bli väldigt skoj, det var så längesedan vi träffade dom sist (typ förra sommaren).


En bild från förra sommaren när vi var och hälsade på familjen Rönnholm. God mat och trevligt sällskap! 😉

Nej nu ska jag som sagt fixa mig.. Får se om det blir mer bloggande senare ikväll, annars så får det bli skrivande imorgon istället. Nåja.. ha en bra eftermiddag/kväll! Sickopuuuusssar. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *