Too much to bear

Linkin Park – Bleed It Out

Tjena mittbena (ha-haa)! 😉 Är trött som en gnu.. har nyss kommit ur duschen (sĂ„Ă„Ă„ skönt) och innan det var jag ute pĂ„ en svettig joggingrunda. Blev sĂ„ sugen pĂ„ att dra ut och springa nĂ€r vĂ€dret var sĂ„ fint och jag lyssnade pĂ„ peppmusik pĂ„ Spotify sĂ„ det blev att kasta pĂ„ sig trĂ€ningsklĂ€der och försöka trotsa blĂ„sten (vĂ€ldigt svĂ„rt, fick bli att jag sprang i intervaller.. faaast det har mest med min sugiga kondis att göra haha).

Idag har jag jobbat pÄ Ad Medicus. Har fÄtt stÀda, handla, lÀgga in lÀkare i systemet och passa lille Tim. ^^ Mupp att stÀda för jag haaatar att stÀda andras Àckliga skabb, men annars Àr det rÀtt kul att skura och sÄ. (a) Tim var jÀtteglad Ànda tills pappa och Anders (Tims papi) skulle flytta möbler frÄn det gamla kontoret till det nya, dÄ fick han typ superrÄÄÄÄ x52308. Fick bÀra runt med han i famnen hur himla lÀnge som helst och prata och peka om/pÄ allt mellan himmel och jord tills pappa och Anders var fÀrdiga. Det tog ett tag och min arm dog typ (en ettÄring Àr fasiken tung att bÀra pÄ!). Tror jag kommer ha trÀningsvÀrk imorgon, haha. Pinsamt..

Fick min lönespec idag frÄn Jetis, weei. Inte alls lika mycket som sist, men en lön Àr alltid positiv sÄ det gör mig inte sÄ mycket liksom. ^^ Första gÄngen i mitt liv som jag skattar ocksÄ, haha. KÀnner mig frÀn.

Ska bli spĂ€nnande att se hur fredagen blir haha. KĂ€nner att jag kommer typ avlida.. gör det nĂ€stan redan nu. Ska dock bli kul att trĂ€ffa Jonna pĂ„ fika och att fira Jenny! 😀 Ska nog ta mig en kaffe pĂ„ min och Jonnas fika ocksĂ„. Fatta att jag inte har druckit kaffe sen i fredags?? Helt himla supermegasjukt, eller vad sĂ€ger ni..? 😉

Nu ska jag nog Ă€ta nĂ„got litet.. hĂ„ller pĂ„ att svĂ€lta ihjĂ€l. Vill kasta i mig en veggieburgare (eller tvĂ„), men kan jag det? NÀÀ.. baaah! I all fall: tjingeling! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *