Say the same

Jay-Z – Swagga Like Us (Stephiiiii.. ♥ Swaggaaaa!)


Detta har varit min frukost/lunch/middag typ varje dag sen i fredags. Seriöst.. jordgubbsfil är hur gott som helst, men naturell fil är ingen höjdare. Mamma råkade köpa fel så nu får jag sitta och gluffsa i mig skabbig fil. .__. Kan inte lägga i flingor heller för det är för vasst för att jag ska kunna käka det så snart. Men men.. var och köpte jordgubbsfil på Willy’s idag så imorgon ska jag allt få god frukost (saknar dock min vanliga frukost, dvs. knäckebröd med ost samt en kopp uuuunderbart kaaaffeee!!). ^^

Hej på er förresten! 😉 Idag så vaknade jag early jämfört med vanligtvis, hmm undra varför.. ^^ Tog bussen 11.18 till stan (känner att det är ett evigt rännande på bussen fram och tillbaka från stan nuförtiden) för att gå på min psykologikurs. Dock så hade jag typ 1,5h att slå ihjäl innan lektionen började så jag gick och köpte sånna där fluffiga brev på Pressbyrån (tjejen som stod i kassan fattade ingenting när jag försökte förklara vad jag menade.. “haha vadå brev med fluff i??”). Besökte även papi och hann med att träffa Janina, Frida m.fl. på EH en stund, trevligt! 😀 Finaste pappa såg till att jag kunde returnera mina kursböcker för FE-kursen (ska ju hoppa av) även fast jag hade slitit upp plomberingen osv. Yaay! 😀

Dagens psykologilektion var nog den mest onödiga lektion jag någonsin har varit på, typ. Satt i över tre timmar och lyssnade på en snubbe som knappt kunde prata svenska och som bara läste rätt ut häftet (så vi kunde ju lika gärna läsa bättre själva hemma lix). Alltså fatta mig rätt för killen (som var typ 50 år hehe) var extremt duktig på svenska med tanke på att han endast hade bott i Sverige i 11 månader, men vi förstod nästan ingenting så det kändes så meningslöst. Meeeen jag torterade mig igenom lektionen och nästan sprang därifrån när vi slutade. Var hungrig, trött, uttråkad och frusen.. uj, uj! Postade mitt brev till CSN, köpte jordgubbsfil, laktosfri mjölk, nutrilettbar och center på Willy’s och sen gick jag till pappa igen. Fick hjälpa Kristian på Jetis med dopkorten också, hehe. 😉

Btw så är det storm ute (om ingen har märkt det).. kära nån liksom!! Blåste typ bort idag när jag gick till bussen och när jag gick på Kungsgatan. Fast värst var det nog för de stackars måsarna som jag såg när jag satt och väntade på bussen. Babymåsen kom seriöst ingen vart och fick typ nödlanda på åkern, haha. I alla fall så mms:ade Stoffe två bilder förut på hur Skäretstranden ser ut nu (eller såg ut för några timmar sedan):


Lite galet mycket vatten.. flera meter till början på bryggan ju. ^^ Fast om man jämför med en annan bild från typ 2008 då det hade vart storm så är väl detta ingenting. Här ska ni få se:


Det är nog dock inte så långt kvar tills det ser ut såhär.. både Östbergs
och Jenseus brygga (två av våra grannar) har fått sina bryggor lossade.
Eller Östbergs brygga finns inte kvar längre, haha. Helt galet! Och
Jenseus båt och brygga håller på att flyta till Sund. Det är minsann på
Skäret som det händer gott folk! 😉

Jaja.. nog om det. Det blev visst inte av att jag stannade kvar i stan idag för att träffa Vix så får göra det någon annan dag här i veckan. Är spänd för att se filmen som Janina spelade in från i fredags hihi, vet inte om jag vågar titta haha. Äsch, det är ju ändå väldigt kul att ha som minne! 😀

Just nu är jag så trött så jag skulle kunna somna bums men vet inte om det är en sån bra idé så får väl kanske hålla mig några timmar till. Kanske borde krypa ner i soffan och kolla på tv.. eller plugga psykologi. Hmm, svårt val. ^^ Imorgon och på torsdag blir det jobb igen, monäääyyz!! 😀 Minst sagt varierande jobb då jag både får köpa fika, passa bebis, greja på datorn osv. hehe. Långt inlägg jaaoo.. Men nu ska jag faktiskt kila, så pussshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *