Call it Karma

Silverstein – Smile In Your Sleep


Hihi aww, titta vad jag hittade häromdagen när jag kollade igenom gamla grejer.. Gulle dig Isak! 😀♥ Från någon bildlektion som vi hade runt alla hjärtans dag år 2008. Min bästa pannkaksbästis! :*

Idag har vart en ganska random dag. Gick upp relativt tidigt, med tanke på att jag la mig sent, och tog bussen in till stan vid halv två. Mötte upp självaste Paggis inne på Åhléns och sen satte vi oss på Espresso House. Blev en frappino med chokladsmak för mig, dels för att jag inte får dricka varma drycker och dels för att jag bör dricka kalla drycker, haha. Smaskens, men var inte sugen på något kallt så det var lite mupp. Efter någon timma eller så så kom Perni och Janina och sa att dom skulle fika också så vi slog oss ihop och hade det väldigt trevligt tillsammans. Vid typ fem så åkte vi hem till Perni och sen blev det Spara, Kampen och bussen hem. Har suttit och pluggat lite psykologi nu faktiskt (har typ vart döööseg på att komma igång) och det var väldigt intressant att läsa. 🙂 Älskar att boken är på engelska! Bra att hålla igång och jag kan ju redan de flesta termerna på engelska så det känns mindre förvirrande.


Jag har en go förmåga att se så extremt glad och lycklig ut på bilder.. men weeeei me är happpyy egentligen!
😉


Vi fick planerat en massa kommande roligheter i alla fall. Drinkkväll på lördag, myskväll på söndag, Napolihäng, bakdag och sen ska vi besöka Coffe Roomer, Butlers och Höga C snarast. Och fixa en rejält awesome nyårsafton!

Funderar på att göra en varm macka… for your information. Alltså ni fattar nog inte hur typ deprimerad jag var idag när vi var hemma hos Perni då hon, Janina och Maja åt rostat bröd med smör, kantareller och smält ost på. Seriöst.. det luktade så sjuuuukt gott. Och muppiga jag måste såklart vara allergisk mot allt så kunde inte äta något (så himla ovanligt). .__. Fick vänta tills halv åtta innan jag fick “middag”, inte kul.. inte kul alls faktiskt.. Meeen jag överlevde och nu är jag här! Wohoo! 😉 Någon som har lite tips på bra musik btw? Börjar bli lite less på min Spotify-lista nu..

Åh vet ni vad förresten? Jag har fått en superstor och fin rosa kopp av mamma. Älskar den! Ska lägga upp en bild så fort jag får tummen ur och laddar kameran/tar kort/lägger in på datorn, hehe. Me like, anyways! ^^

Dags att kila.. tänkte faktiskt försöka med att hoppa i sängen tidigt idag. 😛

I wanna, I wanna, I wanna..

One thought on “Call it Karma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *