The easy way out

Inner Circle – Games People Play

Spåkulan säger: “Ta inte emot drinken om du vill slippa sällskapet senare på kvällen”.

Jamen okej.. då vet jag. Är ju inte ute denna helgen (pga. en del olika saker) så jag antar att det får gälla för nästa helg, hehe. Lika bra att vara förberedd. 😉 Väldigt synd att det inte blev någon utgång ikväll.. och inte blev det någon igår heller. Men det kanske är bra att ha en helg hemma i alla fall.. faktiskt första på länge. Känns konstigt.

Man kan väl säga att en hel del har hänt sen igår. Bra och dåligt. Mest bra. Wake me when it’s over. Känner mig så sjukt äckligt förvirrad så vill typ bara gå och gräva ner mig. I want it all, så att säga.

Påtal om gamla bilder (förra inlägget) så hittade jag några bilder från 2007. Tagna typ.. runt denna dagen exakt. Typ 8-9 september 2007. Jag och Jonna hängde mycket i museiparken på den tiden haha. Många minnen. ♥ Superfjortisar med cigaretter (första gången för mig oxå – med rebelliskt syfte haha), egopics osv. men det hör väl till antar jag. 😉 Chillade med alkisarna och åkte moppe fram och tillbaka. Haha bäst var väl när vi åkte moppe med filt och grejer runt oss så folk stirrade galet.. en snubbe på mc ryckte lite i vår filt och flina när det var rödljus, haha.

Nepp nu ska jag ta och krypa ner i mina gosiga säng för att sovelisova. ^^ Har redan förberett med fleecefilt och morgonrock ovanpå täcket eftersom att jag alltid fryser så mycket. Håller tummarna på att jag förhoppningsvis slipper göra det inatt åtminstone hehe. Men aja, tjingeling på er! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *