Forever and today

Skumdum – Det Vackraste (åååh minnen med Jonna och “Puffs” haha.. ^^ 2004 yeeeah!)

Vet ni vad?
Jag kom alldeles nyss på att jag ofta har hört att jag inte ser svensk ut, i alla fall att jag inte ser helsvensk ut. Har fått höra både det ena och det andra och oftast har det varit att jag typ ser ut att vara från Spanien eller något, men har även hört att jag ser albansk ut. Och förra helgen så hade jag tydligen väldigt mycket påbrå från Kroatien. Haha, lite intressant faktiskt. Men påtal om ingenting.. eller påtal om mitt utseende.. har ni sett en riktig fjortisalix? Nähää inte? Då ska ni få se en bild från när jag var tretton år som moi hittade i mitt lilla arkiv haha..

Vill gräva ner mig under jorden lite. Gjorde en go Freudian slip häromdagen när jag och Malin var på Jetis och träffade mamma och idag när jag åkte och lämnade lunch till mamma (på Jetis hahah) så lyckades jag med en till. Mamma log och jag dog..

Blev häng med Stina idag efter jobbet, väldigt trevligt. :D♥ Möttes upp på Kampenhof vid fem och chillade lite överallt tills typ strax efter nio. Var en sväng i hennes lägenhet (och då träffade jag även Maja! :D), pallrade oss till Kvantum och köpte choklad (där jag även köpte en Loka som jag så fint lämnade kvar på rullbandet.. smartass alix..), gick till Skeppsviken, satt på statyn på torget o snackade livet och tillslut satte vi oss på donken (utan att köpa något mohaha) tills Stina gick vid, som sagt, typ nio. Satt för mig själv sen och kände mig mobbad och skrämd av alla skumma typer som var ute och chillade.. men det gick väl relativt bra. Jag överlevde ju i alla fall..

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde
hjälpa det, när allt
kommer omkring kunde han förmodligen inte heller
hjälpa att han hamnade under dig.
– Nalle Puh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *