Never thought I’d feel this way

Caesars – Jerk It Out

Helt slut, helt
dö-dö-dö-döödströöött!

Tog mig i kragen förut och sprang en runda direkt efter jag kom hem från stan. Trotsade det eventuella regnet (som aldrig kom), trotsade min ormfobi genom att springa runt Sund (där det, för er som inte vet, kryllar av huggisar), trotsade min muppastma (som äter upp mig inifrån), trotsade värken jag har i benen (från sist gång jag sprang haha) och trotsade blåsten (försökte i alla fall). Seriöst.. i början dog jag i uppförsbackarna men när jag kom ut på “stora vägen” och sprang i motvind så insåg jag att uppförsbackarna var ett lätt match. Jääääklar vad det blåste, och blåser, ute! Jag flög typ iväg. x)

Aja.. idag har jag jobbat med papi på Ad Medicus. Ganska mycket stillasittande om man jämför med hur det är på typ Jetis, men det är helt okej det med. Fick dock springa iväg och köpa mjölk, kakor och tidning haha.. men förutom det så var det sortering av papper och att leta uppgifter om läkare som gällde. 😉 Vid fem så var det dags att dra sig ifrån jobbet och då mötte jag upp Janina på stan och vi fikade på Espresso House. Myyyysigt! ♥ Vi trotsade också vädret genom att sitta ute o chilla hehe. ^^


Bara för att jag inte har någon “dagens bild” att lägga upp. Too bad.

Tjaa.. mycket mer än detta har inte hänt idag faktiskt. Ska snart ta en rejäääl dusch och efter det så får jag nog ta och laga lite lunch till jobbet imorgon (missade det totalt igår så idag blev det gurka och proteindrink till middag.. inte så delikat.. för övrigt så blir jag väl snart tjock om jag ska dricka så mycket av dendär sörjan haha.. inte heller så delikat). 😉

Jaja.. nu fryser jag sjukt mycket igen så det är väl dags att hoppa i duschen. Imorgon innebär ytterligare en jobbdag på papis jobb och sen får vi se om det blir en date med Stina eller inte. 🙂 Puuuuusshaaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *