If I had a boat

The Boppers – Duke Of Earl (loooove!)

”Om världen går under, och vi inte har något kött kvar, då kan vi äta upp Alix.”
– Christian 10/6 2007 (thank u bro, love u too). Detta sa han för övrigt när han nöp i mina kinder.

Från och med fredag blir det sträng diet i typ två veckor (haha och NEJ det har verkligen ingenting med citatet att göra, hahah). Sug.. helt ofrivilligt också. Eller ah, det finns ju olika sätt att se det på. Men åh, hursomhelst så vet jag inte hur jag ska kunna överleva!? Gaah.. och jag undrar så hur det blir på torsdag. Aj, aj, aaaaj.. känner mig crazy som gör det frivilligt.

Nu blir det nog snart sleepy sleep för min del.. ska upp tidigt imorgon med, baah. Men pengar är ju bra att ha så man får väl kämpa på! 😉 Haaapppy face! Hoppas på fika med Maja och Janina imorgon men jag jobbar ju.. som sagt. Yaay.

Stupid feelings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *