Can’t make up my mind

Addis Black Widow – Goes Around Comes Around

The truth is hard. The truth is awkward and very often the truth hurts.
People think they want the truth. But do they really?

Fint, nu är jag ägare till ytterligare ett paraply. Har redan ett lila och ett rött och nu kan jag alltså lägga till ett svart i min lilla samling. Brukar alltid ha ett paraply i väskan men idag så hade jag för en gångs skull inte det och såklart var det regnigt väder. Kände på mig att det skulle pisseregna på vägen hem från bussen så jag gick in till Åhléns och köpte ett litet paraflax men såklart så var det inte en droppe som föll ner på mig under min promenad hem, suck. Men men.. paraplyn (paraplys?) är alltid bra att ha.. right?


Jag ogillar:
1. Urin- och spritlukt. Denna blandning är nog nästan det värsta som finns.. nästan. Inte för att urin eller sprit luktar något vidare gott var för sig, men dom i en kombo blir en fruktansvärd odör.
2. Folk som inte tar hand om sitt hår. Det är sjukt euw att se folk med stripigt fett hår. Jag vet en hel drös folk, killar som tjejer (oftast med långt hår), som tydligen inte vet att man borde tvätta håret lite då och då. Inte ett dugg mysigt faktiskt.. och luktar illa gör det också..

Såå.. nu har jag klagat av mig lite. Kände att det behövdes.. Fick lite rå när jag åkte bussen hem och det luktade skunk av sprit och piss och fick lite rå när jag satt med Malin och fikade och såg folk med fett hår. Haha.. nää nu får jag nog sluta grina över detta. 😛


Vadå, tycker ni mina byxor sitter högt upp? Fattar inte vad ni snackar om.. Seriöst, jag måste bara beklaga mig lite till idag. Är lite deppig för jag älskar de här jeansen på alla möjliga sätt förutom just det faktum att dom sitter typ ovanför naveln. Sjukt irriterande.. stryper min mage och knölar till alla kläder när man sitter ner. Mupp plupp! Men får väl leva med det, I guess. Såvida jag inte typ chansar på att jag lyckas med att sy dom bättre själv. Vilket jag säkert inte gör.. så det är nog ingen idé att ge sig på det.


Uuujuj vilken pangbrud man var en gång i tiden hahahah.. xD Flera år sedan.. och nej det var inte mina vardagskläder.. jag bara gillade att klä ut mig. .__. Och fråga inte varför för jag gör så med händerna.. rätt tufft antar jag. Det tillhörde min balla image. 😉

För övrigt så fryser jag som vanligt. Fattar inte hur jag kan göra det hela tiden, och så mycket.. fast en stor anledning är att jag har mitt rum i källaren, vilket är det kyligaste placet i vårt hus. Mupp! Kommer väl frysa ihjäl inatt, buhuu.. hatar att sova ensam.. .__. Tar alltid typ en halvtimma för mig att somna bara för att det är så galet äckligt jobbigt muppigt isigt superdupermegakallt. Och det är inte alls lika mysigt att sova ensam.. ^^

Juste ja! Påtal om något helt annat så har jag ju glömt att nämna att jag och Malle var och delade ut blommor och tackkort till våra sponsorer idag. Kändes riktigt nice att vi äntligen har fått det gjort. Älskar hur vi skrev alla våra tackkort så fint också.. typ dog när vi skulle skriva dom på Blomsterlandet. Skrattade tills jag fick kramp i magen. xD Lite synd att vi inte skrev allt vi kom på.. fast tror inte sponsorerna hade hängt med i vår humor så det kanske var lika bra. ^^


Har saknat dig så galet mycket käraste Malleballe!! ♥♥ Första gången som du sa ditt namn.. det lät som poesi.. och jag glömmer aldrig natten när du sa det ska bli vi. :* Hahahah! 😉 Culture Club – Karma Chameleon (och så kör vi min och Malles låt på det!)

Pusshaaaj skriver kanske sen. Imorgon blir min andra jobbdag på Ad Medicus btw! 😀 Och gaah mummmma…. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *