This feels so far from real

Cartoons – Who Put The Bomp

You win some, you lose some. Just make sure you win more than you lose.

Huvudvärk idag.. känns som att jag blev smittad direkt via ett sms haha. Skulle ha träffat Stephi idag på fika men hon messade och sa att hon hade migrän osv. och efter typ en halvtimma så började mitt huvud typ dunk-dunk-dunka (haha hej jag börjar även bli smittad av låten jag nyss la upp).. ^^ Undra om det är vädret? Fast är lite mentalt rubbad just nu så det är nog en härlig blandning.. gaah, quit messin’ with my head.. Får nog bli en stilla hemmadag idag med tv-tittande, psykologi, företagsekonomi och sånt annat gos. I och för sig så är det väl kanske inte jättegos att plugga.. men ändå. Psykologi är ju faktiskt jätteroligt så det ser jag fram emot.. 😀


Tildebus och jag.
Den 13:e sep fyller hon hela tre år. Och Iza fyller fem år den 17:e. Det är sjukt vad tiden går fort. Galet sjukt.. känns som att det var igår som dom båda var små pluttar. ^^ Ujuj vad jag är gammal haha..

Har hunnit med att ta lite kort på saker och ting som jag tänkte lägga upp i ett inlägg senare idag. Just nu vill jag bara burra ner mig framför tv:n med en kopp kaffe och ett stort gosigt täcke. Fryser som en tomte..

Take me away, I am gonna hurt somebody.. take me away, right now..

By the way så är jag galet otränad, men det visste ni väl redan. Har en crazy träningsvärk i mina ben från när jag var ute och sprang igår. Haha.. usch.. .__.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *