Walk this way

Gyllene Tider – Känna din kropp mot min

Kära någon vad mycket bubbelvatten jag har druckit nu den senaste timmman. Har typ smällt i mig 1,5 liter eller något! x) Vet inte om det är sådär jättebra men.. blev så galet törstig efter min och mamis PW. Jaja det är ju bättre än typ coca cola eller juice eller något. Om man tänker kalorimässigt i alla fall, hehe.. 😉


Imorgon blir det antagligen utgång! Yaaay! Tror det faktiskt blir Trägårn, även om jag trodde att min sista Trägårn-utgång var förrförra helgen. Men det är ju inget fel på det, sålänge det inte är för kallt och sålänge det inte regnar så är det ju lugnt. 🙂 Och enligt vädermojjet så ska det tydligen vara uppehåll och 13-14 grader så.. jaa.. varför inte? ^^ Ständiga frågan är bara vad jag ska ha på mig!? Strumpbyxor? Byxor? Barbent? Uuh.. mupp. Tåls att funderas över.

Ska bli kul med en liten reunion den 16:e september oxå! Då är det bday-party för Jenny! 😀 Bara påtal om tandborstar liksom. Påtal om tandborstar så kom jag för övrigt att tänka på att bleka tänderna.. vilket jag och Corne har tänkt att göra. Och då gick tankarna över till Skönhetsspecialisterna och saker som jag ska göra där. Som att vaxa mig och att göra en inpackning i håret, asap. Och nu kom jag att tänka på besöket i GBG som snart väntar mig, Hanna och Stephi. Läskigt men awesome! Fast påtal om vaxning så kom jag att tänka på att jag faktiskt måste spara hår.. euw. Hur äckligt är inte det? Men iofs så blir det ju lent och fräscht och man slipper stubb osv hur länge som helst, typ.. men aah. Och AJ vad ont det kommer att göra. Men.. som sagt förr; vill man vara fin så får man lida pin. Och.. btw.. mycket pengar till allt detta. Usch.. typ.. vad kan det bli..? En hel del i alla fall. .__.

Hihi hej jag är sugen på att klicka hem en massa piercingar… ^^ Och ugglan är ju bara SÅÅÅÅÅ söt!!! 😀 ^^

One thought on “Walk this way”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *