Everybody’s somebody’s fool

Inner Circle – Sweat (A La La La La Long)

Okej.. jag har två saker att meddela er. Eller kanske fler.. men de två viktigaste grejerna är att:
1. Det är första september idag! Hur sjukt är inte det?? Härligt att det är soligt och varmt ute i alla fall, låg ute och solade förut och ska snart ut igen.
2. Vi har fått tillbaka vår normala Internethastighet igen! 😀

Sen kan jag också tala om att jag gick in på min Företagsekonomikurs förut och kollade på två föreläsningar. Det verkade hur himla tråkigt som helst.. får ta och snacka med min mami sen så att hon kan få mig att fatta något och få mig till att tycka att det är roligt. 😛 Tänker minsann inte hoppa av någon kurs här inte.. det är inte min grej typ.

Håller på att ladda upp massa bilder från i helgen på FB nu när det inte längre tar typ femtio minuter för tio bilder. 🙂

Jaja.. har inte så mycket intressant att skriva. Hoppas på att mamma köper lite sojamjölk idag så att jag kan baka lite smaskigt till Cornelius också. Han får ju typ bara chokladbollar och kolakakor hela tiden haha.. men nu ska jag iaf kasta ihop lite godsaker. 🙂 Om mammsen köper dendär mjölken dvs. 😛 Annars så kan jag också tala om att jag antagligen bara ska vara hemma idag. Skulle åkt in till stan och träffa Stephi men måste sitta hemma med min Företagsekonomimojj med mamma, men förhoppningsvis så får jag träffa min lilla fisk imorgon istället. ♥ Hoppas, hoppas, hoppas! ♥ Vi har tusen saker att snacka om och vill gosigosa! :*


Hehe gammal bild på mig och Stephi från i typ ettan. Då var jag knubbig och kritvit. Inte så snyggt.. inte på mig i alla fall. 😛 Vi tyckte i alla fall att det var roligt att vi var så randiga. ^^

Nu ska jag kolla lite på tv och eventuellt käka lite mat.. Pusshejsisvejsi! 🙂

One thought on “Everybody’s somebody’s fool”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *