Kiss me quick

I just can’t stand this waiting..

Jumper – Hon har ett sätt

Yaaay bara en dag kvar tills vi får tillbaka snabbt Internet igen! 😀 Ni förstår nog inte hur glad jag är.. känner mig som ett barn på julafton haha. Det är ju änna sorgligt, vid närmare eftertanke haha..

Aja, nu sitter jag och snabbskriver ett litet inlägg och pratar med rara Sara medan jag väntar på att mamma ska komma tillbaka. Hon och Stoffe är pillar med båten och sen när dom kommer tillbaka så ska jag och mami gå en promenad. Skööönt! Behöver röra på mig och behöver lite tid med mamma. 🙂 Och påtal om att röra på sig så vet jag inte om jag har nämnt det förut men jag ska i alla fall köpa mig en crosstrainer, antagligen nu i veckan. Lika bra att köra på med en gång, när jag har pengar och motivation. Ska bara hitta en bra (behöver dock inte värsta grejen men). 😛

Idag har jag bara varit hemma och hemmafruat mig, eller varit en duktig dotter i alla fall. Dammsugit huset, lagat mat, försökt att hämta posten (gick till brevlådan två gånger men tydligen så var det ingen post för oss idag haha), tvättat handfaten, putsat spegeln i badrummet, vattnat blommorna, tvättat en maskin tvätt och hängt upp det samt renbäddat min säng. Tjena mittbena vad jag har stått i idag, haha! 😉

https://youtube.com/watch?v=hP6RQ3Ow8d8
Blir alltid lika glad varje gång jag ser denna reklamen. Det är ju så synd om han och han är ju så söt på slutet! x)

Menmen, nu kom mamma såå.. byyye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *