So I lied

Bullet For My Valentine – All These Things I Hate (Revolve Around Me)

Spåkulan säger att det är bäst att jag röjer hemma; jag ska nämligen få besök förstår ni. Inte vet jag vem det skulle vara, men att det är bäst att jag röjer är i alla fall sant oavsett om jag får besök eller ej. Det ser ut som crazy i mitt rum! Massa papper och grejer här och där.. så imorgon ska jag allt se till att städa loss.. 😉

Var i GBG igår med Paggis och Janina, hur mysigt som helst. ♥ Det blev en hel del fika, haha. Men hallå.. det är ju ändå oss vi snackar om. Hursomhelst så fick vi avklarat dagens (eller livets) mission, vilket var att omvända Maja till att bli en iPhoneägare. Snacka om awesome! Så nu är hon med i gemenskapen, i vår lilla (stora) sekt. Nu är hon äntligen en av oss, på riktigt liksom. Haha.. skämt åsido. 😛 Träffade även Christian, David D och deras jobbarkompis Christoffer. Dom var också med på fika och lunch, hehe. 😉

Idag började min psykologikurs som jag ska gå på varje tisdag kl. 13-16.30 ända fram till och med typ första veckan i juni. Hur ballt som helst! Det roliga och udda är att vi liksom inte har en lärare i klassrummet, utan han sitter och föreläser för oss via webcam. Dessutom så är det fem olika klasser som har denna kursen, fast från olika städer vilka är Uddevalla (såklart hihi), Ljungby, Oskarshamn, Jönköping och Vetlanda. Och alla klasser är också uppkopplade med webcam så vi sitter och diskuterar via dom. Lite knasigt och ovant, men det funkar helt ok! Sen har man ju sin egen klass att snacka med också liksom. Dock är vi typ.. fyra pers haha! ^^ Jag, två tjejer till och en kille. 🙂 Idag gick vi mest igenom massa grejer som jag redan har läst i gymnasiet, men det var roligt ändå. Tur att den fetaste boken vi ska läsa är på engelska i alla fall, tror jag hade vart lost annars. Läste ju på engelska i gymnasiet, så fattar ingenting typ när man hör termerna på svenska. Dock är vår lärare sådär på uttal, “dis is a bok kålld introdaktion tho sajkologi” haha.. Lite som “aj ääm fråm Sviden”. ^^ Men men.. det får man väl bortse från.


Här är mitt fina horoskop för imorgon. Trääävligt värre.

Nu ska jag nog snart ta och pallra mig upp till familjen tror jag.. så att jag liksom börjar med att spendera mer tid med dom redan ikväll hehe.. 😉 Förresten så måste jag bara säga att jag köpte hörlurar, svarta byxor, tights och en lång svart cardigan igår när vi var i GBG. Och idag så köpte jag en halsduk och en mössa.. ^^ Och.. dessa inköp anser jag lix som viktiga investeringar.. faktiskt. Så det så. 😛 Aja.. “puss och kram julbanan” som vi säger här på Skäret. 😉

PS. Imorgon eller på torsdag så får vi snabbt internet igen, wihoo! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *