Snigelsnabbt

Internet suger just nu och kommer att göra det ända tills 1:a september. Eller ah.. tydligen så har das familia använt upp all den data som vi får använda på en månad så nu surfar vi med lägre hastighet. Eller vi surfar på nästintill ingen hastighet alls. Kan inte lägga upp bilder (inte bra bilder i alla fall), det tar typ tio min att ladda en sida och allt är allmänt sjeeegt. Så om ni funderar över vart jag har tagit vägen och varför bloggandet helt plötsligt har upphört så kan jag då tala om att det är såhär det ligger till.. och det är dessutom pissetråkigt att blogga när det tar sån lång tid. Det är tråkigt att typ vara inne på vilken sida som helst.. allt tar ungefär 500% längre tid. 😛

Vissa personer är faktiskt mer sniglar än andra! 😛


Wohoo! Lyckades ladda upp en gammal bild som inte har så bra kvalitet. Känner att jag måste ladda upp någon typ av bild bara för att göra inlägget lite roligare lix. ^^ Das bild är i alla fall tagen någon gång under sommaren 2006 när familjen var på en liten Eurotrip. Här var vi i St. Tropez. 😉 Tror jag..

Men ha det så bra gott folk så får vi se om det blir lite mer bloggande framöver! Hoppas det.. det är ju en evighet tills torsdag, liksom daah! .__. Men pooosshaaaj natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *