Try it on

Immortal Technique – Dance with the Devil


Yaaay
mina trosor från Halens kom i måndags! ^^ Dom satt typ som en smäck.. 😀 På
bilden ser man bara två (haha tänkte att det är bäst att säga det ifall ni inte kan räkna själva)
men egentligen så är det fyra stycken (2-pack så det är två av varje färg).
Happy happy är jag i alla fall! Älskar nya kläder.. och jag har ju dessutom
ganska så mycket dille på underkläder så. ^^

Har haft fullt upp sedan jag skrev sist så därför har det inte blivit någon uppdatering. I tisdags så blev det fika och mys med Stephi på Espresso House och häng med Chrille och Corne på Lejas där vi körde på en födelsedagsfika för Corne som fyllde 22 år. Stoffe skulle vart med men han mådde dåligt så han hann bara träffa mig en stund innan och sen åkte han hem.


I onsdags så passade jag Tim, grannens ena barn. Hur söt och gosig som helst! Han sov mest dock.. somnade i min famn, så mysigt! ^^ Mitt bebissug blev inte mindre i alla fall, kan jag tala om. Kände mig riktigt mammig. ^^ 😉 Åkte iaf in till stan sen vid åtta och sov där..


Bunkrade upp med kudde och stolar så att lille Tim inte skulle rulla ur sängen. ^^ Men var så nervig så gick och kollade till honom typ var tionde minut, haha..

Idag har jag chillat lite med Daniel och sen träffade jag Signe i stan vid två. Satt på Cactuz en stund och fikade tills Paggis och Janina kom och då gick vi allihopa till Espresso House istället, å på vägen dit så kidnappade vi med Marcus. Det blev en spontan fika med allihopa kan man säga, men spontant är ju oftast bäst så aah. Vi hade det väldigt roligt iaf! 😀


Kan ju tala om att jag har så grymt ont i magen. Nu måste jag verkligen sluta upp med att äta så ofantligt mycket choklad. Det är varken bra för min mage, min kropp eller mitt psyke haha. Lite då och då går väl an, men kanske inte typ vaaarje dag.

Nu har jag verkligen proppat in bilder och info om vad som har hänt
under veckan. ^^ Tror jag ska ta och sova nu snart eftersom att jag ska
upp gaaanska så tidigt imorgon. Åtminstone typ.. halv tio/tio. Fast iofs
så är det ju om typ exakt tio timmar så det är ju rätt lugnt ändå.. Btw så känns det som att det enda jag gör nuförtiden är att fika. ^^ Men det är ju så mysigt och gott! Och ett enkelt sätt att träffas på. Faster Lotta undrade om jag inte har något annat för mig längre än att driva runt på stan och dricka lattar (säger man ens så?) hit och dit..


Nää nu är det dags för sängen. Börjar bli en aningens trött.. ^^ Natti natti på er. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *