The hardest thing

Try Gorgeous – The Dream Belongs To Mjölby (har blivit knäpp i denna låten haha)

Här har ni bilder på mina nya älskade skjorta från Lindex som jag köpte i tisdags, som för övrigt var på fri fot samma dag som jag köpte den.. Kort och gott så glömde jag den på Lejas uteservering men tack vare att vi gick precis vid stängning och tack vare schysst personal så fick jag tillbaka den dagen efter. Faster Lotta hämtade den på Lejas, papi hämtade den hos Lotta och jag fick den av papi. ^^

Mer saker som är inhandlat är detta:


Allt är från the Body Shop. Det blev body butter som doftar jordgubb (som jag har snackat om tidigare och som luktar helt underbaaart), handdesinfektionsmojjs (även det i doft av jordgubb) och sen fick jag två stycken provpaket med facial wash med tea tree. Nice! 😀

Ska strax gå och fixa mig lite för om typ en halvtimma så kommer Marcus hit för vi ska planera viktigheter, hehe. 😉 Det blev totalt ändrade planer idag och nu i efterhand så har det blivit fler ändringar så de första ändringarna var antagligen inte nödvändiga. Aja.. nu är det som det är.

Pussshej skriver mer senare, kaaanske. 🙂

Btw så kollade jag runt lite på Spotify och så hittade jag en gammal favvislåt som jag lyssnade på väldigt mycket förr, det vill säga denna låten: Ben Folds – Still Fighting It. Mohaha, moi gillar’t! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *