Headshot

Edvard Persson – Kalle På Spången (blir man inte glad av denna låten så vet jag inte vad.. ^^)


Ja, mitt nässpray måste vara med mig överallt. Jag är ju oförlåtligt nog beroende. Hatar mig själv för det för jag kommer bara ha mig själv att skylla sen när det sprutar litervis med blod ur min näsa som det gjorde på pappa förrförra året.. blev skrämd av det, det blev jag.. men.. kan inte låta bli. Hatar att vara tät i näsan. Är nog dum i huvudet. .__.

Dagen blev inte alls som den var tänkt, men den har varit väldigt bra ändå! Fick städat och fick fixat en massa saker inför kurserna jag ska läsa. Letat kurslitteratur tills jag nästan spydde (inte bokstavligen kanske men..) men sen kom Macy hem hit till min räddning. Snackade, åt gurka och allmänt chillade. 😀 Ikväll hade mamma, pappa, Stoffe och jag en egen liten kräftskiva hemma, fast jag åt en maffig tallrik med grönsaker och frukt istället för kräftor. ^^ Gott och nyttigt! Drack Santa Carolina och Perlerose till det, smaskens. Och så hade vi choklad och tända ljus. Och så satt vi på balkongen. Mys! Vem vill byta det mot en fyllerunda, daah..? 😛

Aja, imorgon blir det utgång för hela slanten i alla fall! Tror jag ska ha på mig samma kläder som jag hade förra helgen. Hann ju inte ens komma ut ur Vickys lägenhet typ innan jag drog hem igen så det borde väl inte spela så stor roll.. haha är jag knäpp som bara oroar mig över outfiten? Vet inte hur jag kommer in till stan, vad jag ska dricka, om jag ska sova någonstans eller om jag ska hem, hur jag isf tar mig hem eller vart jag isf ska sova.. men ääsch.. det löser sig. Bara kläderna passar! 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *