Keep on moving

Just Surrender – I Can Barely Breathe

Har så sjukt galet tråkigt. Klättrar nästan på väggarna här hemma.. seriöst alltså. Fick en uppenbarelse (eller något haha) när jag satt ute i solen nyss och insåg då att jag typ kommer att ha det såhär i typ ett år om jag inte ser till att skaffa ett deltidsjobb (vet inte om jag klarar att ha ett heltidsjobb + två distanskurser så det får nog bli deltidsjobb, tills vidare iaf). Har hittat ett ställe som söker deltidsanställda så får väl ge det ett försök och se om jag får det eller inte (och nej jag är inte dum, klart jag ska söka fler än ett jobb..). Vill liksom göra saker.. vill börja mina kurser, vill få lite rutiner, vill inte sitta hemma och glo.. speciellt inte när jag vet att alla andra går i skolan/jobbar och gör något vettigt med sina liv. .__. Usch, deprimerande. Kommer ju sluta med att jag sitter i ett hörn och pratar med mig själv eller något haha. Och det är inte direkt mitt mål i livet..

Tänkte sätta mig och läsa lite körkortsteori efter detta inlägget. Det är nog på tiden. Har inte ens börjat övningsköra, fastän det var tänkt att jag skulle börja med det direkt efter att jag kom hem från Magaluf. Suck på det. Men ska fasiken ta detdär himla körkortet innan jul åtminstone.. har ju typ all tid i världen på mig nu att få in allt i huvudet, så det borde jag ju klara. Är ju inte helt efter.. eller? Ja det återstår väl att se. 😛

Jaja.. ska nog ta och baka något idag också. Och dammsuga huset.
Tänkte kanske vara snäll att ta med något gott till jetis imorgon (om jag orkar ta mig dit dvs.). Ska nämligen förbi DH på TE och hämta lite tröjor och snacka lite business (haha) så tänkte att jag kanske gör ett besök när jag har vägarna förbi.. men får se.. vet inte om jag är så snäll. ^^ Hursomhelst så ska jag åtminstone baka något smaskens. 😀

Iggy Pop – The Passenger


Kollade igenom lite random mappar som jag har på min dator och hittade dessa två bilderna på mig och pappsen. ^^ Gosi! Bilderna är kort på kort lix (dessutom med vår gamla digitalkamera) så dom är inte i bästa kvalité, men ändå. Upptäckte i alla fall en rolig grej när jag tittade lite närmare på min outfit (för övrigt så skulle jag se ut som Esmeralda på bilderna.. jag typ avgudade henne när jag var liten).. titta här hehe:


Nu ser man ju inte sådär överdrivet bra, men poängen är i alla fall att jag har exakt samma armband på mig på bilden när jag var typ fyra år som jag hade i förrgår på Stephis fest. Kul va? ^^ Det var ju ett gigantiskt armband på mig när jag var liten, men nu passar det helt ok. Ibland kan faktiskt mina sparanden av saker och ting vara till nytta.. det ni! 😉

Nu och några timmar framåt så blir det lite käk, kökortsteori, dammsugning, bakning och tv-tittande. Får se om jag kanske skriver senare. Bye! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *