The taste, the touch

Brad Paisley – Mud On The Tires

Känner mig helt mörbultad.. har ont överallt, skrapsår på knät och är helt seg i huvudet (och i allmänhet haha). Mår väl som jag förtjänar antar jag.. det är kanske inte överdrivet bra att dricka en massa när man sitter ner. Satt och spelade detdär kortspelet när man ska dricka ett visst antal klunkar av sin dricka beroende på siffran på kortet osv. och när jag ställde mig upp efter två glas rosé och en, nästan, hel champagneflaska så kickade det in rejält. Illa.. måste se till att tänka mer. Lyckades komma in på Trägårn men stannade inte där i mer än någon timma eller så.. tråkigt. Mådde alldeles för illa och vakterna kom fram flera gånger för att kolla läget.. baah. Men förutom det allra sista så kan jag tala om att jag hade en awesome kväll! 😀 Mycket skratt med världens bästa! ♥ Och tack kära bröder för att ni körde mig, även fast ni inte ville. Puss! Och tack Maja och Daniel för att ni tog hand om mig.. :*


Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma så jag har inte direkt något intressant att skriva, tyvärr.. kan ju säga att jag i alla fall kanske ska in till stan för att gå lite ärenden och på tisdag eller onsdag blir det förhoppningsvis fika med bröderna (och om jag får bestämma så blir det Lejas – ingen av brollorna har fikat där och det är ju så himla mysigt..^^). På torsdag ska Signe och jag ses och sen får vi se hur resten av veckan blir. Japp då vet ni det!

Ska nog ta och kila nu. Är faktiskt en aning trött.. fast dock inte sugen på att sova. Är galet uttråkad också.. haha.. snäll någon rädda mig från denna tristess..? .__.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *