I’m a believer

The Byrds – Mr. Spaceman


Goddag folks! Sitter just nu och taggar mig själv med bra musik (haha inte den låten jag nyss la upp dock) inför ikväll! Kommer bli mycket party party med dans, skratt, god dricka och awesome vänner! Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så ska vi ju fira Stephi hemma hos Vix och sen efter det ska vi dra ut till Trägårn. Pratade med Isak i telefon förut (i hela typ 25 minuter faktiskt, fast iofs har vi typ pratat i 2,5h en gång så det var väl inte direkt ett nytt rekord.. men ändå hehe..) och vi bestämde att jag, han och Daniel ska ses uppe hos Daniel innan och förfesta lite innan själva förfesten, haha. Blir ju mest någon drink eller så, men i alla fall. Blev väldigt glad när jag fick två trevliga besked idag om att både Isak och Maja ska med ikväll! Yaay, kommmer bli askul! 😀

Nu ska jag upp till badrummet och se till att jag blir len och fräsch inför ikväll. 😉 Borde laga någon mat också så att inte kvällen slutar alltför tidigt.. hehe.. och sen kanske i allmänhet för att man borde äta lite, men äsch. Det får nog bli det vanliga, dvs. quornbitar, cashewnötter och gurka! På tal om maträtter och så så kan jag faktiskt tala om att jag testade en ny quornrätt när jag var hemma hos Malin och jag tyckte faktiskt om det. Yaay! Ni som känner mig vet ju att jag ungefär varierar mina middagar med tre olika rätter.. med andra ord quornbitar m. cashew (och ibland vitlöksröra till), sojakorv och veggieburgare. Hehe.. men jag tröttar ju inte så för min del är det okej.. 😛 Självklart så kan jag ju laga mer mat, men jag föredrar just dessa “rätter”. 😉 Har ju till och med lagat kyckling till mamma och pappa och även gjort räkmackor osv., trots min vegetariska livsstil hööhö. 😉 Ser man på.. 😛

Jaja.. nu drev jag iväg igen. Upp till badrummet var det ja.. see ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *