A few kind words

Weezer – I’m A Believer


Lite halvsliten inför fredagsmyset. Men det måste man få vara.. eller..? 😉

Vet ni vad? Jag är väldigt glad just nu och det har många olika anledningar, och lite av småanledningarna är bland annat att jag fick ett brev på posten om att jag har ett paket att hämta (och jag antar att det är från Rörstrand, weei). Sen idag så fick jag ett annat trevligt brev med min lönespec. i och oh my vilken awesome överraskning det var att se vad jag skulle få i lön nästa vecka!! ^^ Hela fyratusen kronor mer än vad jag hade räknat med.. det var inte en liten “bonus” det, hehe. 😉


Ska nog faktiskt ta och lägga mig nu. Har tänkt att få lite ordning på mitt liv nu igen och typ lägga mig innan tolv (istället för typ två-fyra på natten som jag har gjort under typ hela sommaren) så att jag inte sover längre än tills typ max klockan tio på morgonen. Visserligen är ju klockan typ två nu.. så jag har ju redan failat lite, men jag kan ju åtminstone göra det bästa av situationen och med andra ord inte lägga mig senare än såhär.. ^^

Pratade med Danneman i telefon förut btw. Det var inte igår, hehe.. alltså att vi pratade i tele menar jag. Trevligt var det i alla fall! ^^ Och för övrigt så tkte han att jag lät som en tant när jag sa till han att saker och ting var trevliga.. typ att jag och Paggis hade det trevligt, läget var trevligt, besöket hos farfar var trevligt.. yeah u name it. Tydligen så borde jag säga att det var typ “kul”, “asroligt”… blabla.. hahah jaja.. 😛 Nepp nu skriker sängen på mig, muhahah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *