Let’s be honest

Flogging Molly – The Kilburn High Road

Chin up girl, som man bäddar får man ligga. Just sayin’.. 😉

Har nästan nyss “lämnat av” Maja vid bussen (haha låter som att hon är mitt barn eller något..). Vi träffades igår i stan vid två och fikade på EH (Paggis testade en mocha latte för första gången – och hon gillade det, awesome!). Efter en lång och go fika så tog vi halv sex bussen hem till mig och hemma blev det mat, snackilering, chips & choklad och mys. 🙂 Mycket trevligt, ska göras om! ♥

Nu ska jag snart kolla på Gossip Girl och sen ta en go dusch. Åh, längtar haha. Senare idag så ska vi hälsa på finaste farfar på hemmet för idag fyller han hela 85 år! Det ska firas med tårta och hela tjocka släkten på besök. Lille farfar kommer nog inte ens förstå varför vi är där osv. men det blir nog kul ändå. 🙂 Hoppas han är på gott humör.


Bildbomb, hehe.. gammalt och nytt.. han är ju så söt, min farfar (som för övrigt har det coolaste namnet ever dvs. Sterner, vilket är ett namn som jag lätt ska låta min framtida son heta i mellannamn. Hur ballt som helst liksom!). ^^ Och jaa, klart jag får en son.. det måste jag få. Minst en dotter och minst en son! Men det löser sig säkert.. vill ju ha massa barn så. 😉

Aja.. nu har jag missat en hel kvart på GG så bäst att springa upp till TV:n bums! Blir en hemmakväll ikväll så skriver säkert mer senare. Bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *