Dying to try

Tom Robinson Band – 2-4-6-8 Motorway

Tjenixen!

Nu har jag inte skrivit på ett tag.. väldigt mupp actually since jag har saknat min blogg så mycket (har typ haft abstinensbesvär).. Det är lix så skönt att få skriva av sig så när man inte får göra det så blir man lite krääjsi. ^^ Har i alla fall haft två väldigt awesome dagar med min Malleballe. ♥ Vi möttes upp klockan tolv inne i stan igår och startade upp med latte och frappino på EH där vi satt tills typ två eller något. Efter det så trallade vi till Ica Kvantum för att köpa massa godis, skvallertidningar osv. och mellan det och att tåget skulle gå till Grebbestad (vid fyra) så satt vi vid hamnen i stan och pratade/åt godis.


Väl hemma hos Malin så blev det middag tillsammans med hennes mami, prat, mys, film och godis för 170kr haha (viktigt att poängtera, seriöst det blev lix två stycken godispåsar till två pers.. haha har nog aldrig köpt så mkt godis.. ^^). Hyrde film som vi såg och det blev Letters to Juliet och No strings attached.. båda var bra men LtJ var lite väl nertöntad på slutet med sockersöt kärlek och den andra filmen hade väl sina stunder, hehe. Aja nu kan jag pricka av två till filmer på min megalånga lista över filmer jag ska/vill se.. 🙂


Malins två systrar, som inte bor hemma, med barn kom och sov över hos henne igår också, trevligt! Sofia med sin Ludvig och Frida med sin Elliott. 🙂 Pratade en hel del och hade oss, och det blev såklart en massa mys med Elliott (som är typ.. 7 månader). Han var seriöst glad typ hela tiden och skrattade åt allt, så himla mysigt. Och snacka om att jag blev happy happy när jag hade gosat med E en massa och Frida (som alltså är hans mami) skulle ta honom och han blev lite mupp och sträckte armarna mot mig, tihiiiio! ^^ Fångade några bilder också när han typ bokstavligt talat stoppar in hela min klocka i sin mun.. haha..


Btw måste ju visa bilden på matlådan som jag och Malle fixade till hennes mamma:


Haha, så typiskt vår humor! xD För er som inte fattar så gestaltar ju maten en mås såklaaart! Daaah liksom.. 😉

Well.. måste nog faktiskt ta och klaga på en grej nu.. och det är… damdidaaam.. H&M! Älskar deras kläder men hatar att fakturan kommer femhundraelva år senare än leveransen av paketen så att man hinner få typ massa ränta på H&M-kontot bara för att man inte betalar i tid..!? Inte konstigt att man inte gör det om man inte får någon faktura lix.. gaah? Så nu har jag fått skrivit av mig det i alla fall.. suck. 😛


Haha kan man ens strypa halsen av sig..? ^^ Sötocitat av Malin i alla fall, haha. Vi satt i bilen påväg fram och tillbaka mellan Shell och Ica (för att Malin är som hon är hahaha..) och enligt Malle så satt jag bara och “mm:ade” allt hon sa.. så hon drog till med något drastiskt för att jag skulle reagera men det gick sådär haha! Mupp hon är den damen, tihi!

Hmm vad ska man ta och göra nudå? Sova kanske..? Satt precis och drack kaffe i min ensamhet.. tråkigt värre. Men ingen annan ville dricka kaffe med mig eftersom att klockan var typ så sent (hade mina kära äldre bröder vart där hade jag iaf säkert haft sällskap, mihi).. baah. 😛 Och jag var i alla fall så galet kaffesugen (plus frusen) så kunde nästan dö för det.. så aah.

Oj oj vad jag skriiiver och slänger upp bilder. Det blev ett galet långt inlägg. ^^ Nej ska nog ta och läsa “Love is on the air” nu. Det är en av de tre böckerna som jag beställde för typ hundra år sedan men som jag fick nu för någon vecka sedan. 😛 I alla fall så har jag börjat läsa på den nu och försöker läsa minst ett kapitel varje kväll hehe.. skönt att läsa om någon annan och slippa sina egna muppiga problem och allmänna vardag.. heheh.. deprimerande det lät då. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *