I get weak and talk too much

Roger Sanchez – Another Chance
Wyclef Jean – Perfect Gentleman
Sisqo – Dance For Me – Album Version – Explicit
A*Teens – Sugar Rush
DJ Ötzi – Hey Baby – Radio Mix
Ricky Martin – Loaded

Haha oj vilka minnen man får när man lyssnar på alla gamla låtar.. letade upp massa gamla CD:ar, som nuförtiden ligger och skräpar i min garderob, för att hitta låtarna och lägga in dom i en av mina listor på Spotify. Nostalgi på hög nivå, for sure. Kommer ihåg när jag och Sofia Persson rockade loss till DJ Ötzis låt haha, gaaaalet! ^^ Förutom att låtarna spelades på alla mellanstadiedisco osv. så har dom varit återkommande städlåtar hemma hos moi för man blir så pepp. 😉 Kanske får ta och lägga upp hela spellistan istället för att lägga upp hundraelva låtar..


Från mellanstadiet.. typ 2002 eller 2003 någonting.

Nu när jag har letat upp alla låtarna osv. så ska jag köra igång spellistan och städa mitt rum.. haha. Ska dammsuga huset för mami också innan hon kommer hem. Och tänkte eventuellt hinna med att baka, fast antagligen så får jag göra det senare för vi har typ inga ingredienser hemma och päronen ska shoppa loss på Coop efter jobbet så jag får väl vänta tills dom kommer hem. 😛

Meeen innan jag kör igång med städningen så blir det lite tv. Gossip Girl (som typ har blivit en av mina favoritserier nu under sommaren) börjar 15.10 och det kan jag ju inte missa. Sen har jag en timma på mig att städa för typ klockan fem så börjar Grey’s Anatomy, weeei. Älskar att jag äntligen har tid för att kunna se på tv igen!! Har ju haft en ganska så lång tv-paus i typ hela tre år.. gymnasiet gav mig no spare time at all you see..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *