The wrong side of town

The Shangri-Las – Leader Of The Pack (hihi rockigt värre!)

Oj oj, idag var man seg. Inte mer än så dock, och det är ju skönt. Delade på en flaska Black tower med Stephi samt lite Rosie så har mest lite ont i huvudet. 😉 Köpte bara en drink på Trägårn, känner mig duktig.
Usch, vill inte kolla på mitt konto.. gråter snart blod över att jag slösar så mycket pengar. Har nog aldrig vart så oekonomisk i hela mitt liv haha.. men man måste väl vara det någon gång i livet också antar jag. Visst?


Maaaassa bilder från igår. 🙂

Väntar på att Chrille och Corne ska komma hit, till Skäret alltså. Då blir det veggieburgare och kaffe, mumms! Vad jag har längtat hihi!

Blev lite struligt igår. Blev dragen hit och dit och det var mupp.. Tappade bort Marcus någonstans inne i vimlet bland allt folk, träffade den gröna och den röda, var övertygad om att Richard hette Henrik (haha omg..), dansade loss med Macy o Stephi.. aah massa nice folk i alla fall. Älskar att man träffar så mycket vänner och bekanta men dock lite jobbigt för det är svårt att hinna med alla.. blir en stund här och där typ o sen vimlar man vidare. 😛 Och synd på att alla kommer dit typ tolv och så stänger det två, man hinner ju knappt fatta att man är där..!? .__.
Mjajaa.. sa att det skulle bli en awesome kväll igår och det blev det också! 😀 Vissa saker kunde vart bättre och hmmm aah osv.. ^^ Meeen bäst ändå! Nästa helg kör vi på’t igen och då ska min underbara Malleballe träskalle med också! Då ska det minsann skakas loooooss! 😉 Be there!

Mc Hammer – Turtle Power (ninja Turtles Soundtrack)

Tihi, vinkväll med Stephi imorgon då! Får se hur mkt vin det blir egentligen.. om inte annat så gosar vi massa! ;)♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *