One of us

Voice Male – You’ve Got a Friend In Me

Har precis beställt massa kläder åt mamma från Halens. Dessutom så beställde jag fyra par spetstrosor till mig själv för sammanlagt 75kr! Känns som ett ganska bra kap ändå.. hoppas dom passar bra bara. ^^ Gaaah sluta köp massa saker hela tiden Alexandraaaaaa… Har i alla fall precis betalat fakturan från Svenskt kosttillskott.. det är ju alltid något. Nu är det “bara” H&M-fakturan kvar och sen är jag friiiii.. längtar tills lönen kommer!! 😀 Och längtar tills jag får tillbaka det som jag har lånat ut till folk.. får nog ta till med hårdhandskarna nu snart om inget händer hehhe. 😛

På tal om shopping hit och dit så kan jag ju visa min fräcka lilla spindelring som jag köpte på Åhléns i fredags:


Ganska cool ändå, vaa..? 😉 Har typ fått dille på ringar.. och skor. Och annat krimskrams.. dille-dille-dill lix.

Hmm man kanske borde ta och sticka lite? Alltså sticka som i att sticka på min halsduk. Det är ju snart höst lix.. man måste ju förbereda sig. Jag fryser ju jämnt och ständigt så måste ju bunkra upp med allt möjligt som kan ge mig värme inför den kalla delen av året som väntar.. Sov med täcke och två fleecefiltar igår natt hemma hos Janina, och ändå var det lite kallt. Brr! Nä nu ska jag slänga upp två sommarbilder som jag tog igår bara för det:


Ouuui, det är kul att fotografera. ^^

Funderar på att gå och käka den där tekakan som jag snackade om häromdagen (ifall ni ville veta). Har fortfarande inte kommit så långt så att den har blivit avnjuten än nämligen.. suck. Jag menar det är ju sååå jobbigt att pallra sig upp till köket och fixa en macka? Well.. tydligen så är det det. Hallå, man ska ju liksom orka ta ur tekakan ur frysen, värma den i micron, ta fram smöret och sen smöra (jo mina mackor ligger ju i frysen eftersom att vetefritt blir torrt på tio minuter ute i det fria.. hehe). Gaaah, vem har tid för det!? Muppigt värre. Och mm jag kan verkligen skriva ett helt inlägg om verkligen ingenting. Kan typ babbla på i en evighet om obetydliga saker. Men men.. that’s me, whether you like it or not. 😉

Will Smith – Black Suits Comin’ (Nod Ya Head)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *