Can’t fight this feeling

Shaggy – In The Summertime


Haha! Vi får allt se på det du.. 😉

OM JAG ÄR TAGGAD INFÖR IKVÄLL ELLER!?? Yeees I am! Men det har jag ju redan talat om. Suger att jag missar min kusins 10-årskalas idag men.. jag vet inte vad jag ska göra annars? Kommer inte hinna med båda, såvida jag inte stressar ihjäl mig, och det vill jag ju inte liksom. Aiight? Men jag får så sjukt dåligt samvete.. 🙁


Ganska dålig bild men jag var inte så pro på den tiden hehee.. I alla fall så är det Stoffe jag, Björn, Bea, Emma och Ulrika som är med på bilden. 🙂 Björns dop någon gång typ år 01/02, var väl typ nio år då eller något.. Chilliebillie!

Nu ska jag nog kanske ta och fixa mig.. har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Det suger ganska så hårt faktiskt! Men jag hittar väl något.. om inte annat så lånar jag något från Janina eller Stephi! ^^ Tror inte jag hinner skriva något mer idag men ajaa så kan det vara.


Oldy, oldi, oldyiiies. Ser lite elak ut meeeeh.. äsch. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *