Why worry?

Cute Is What We Aim For – The Fourth Drink Instinct

You are just like so whatever.
Haha så skrattretande för jag har inte ens rätt att känna såhär typ. Fail.

Tog bussen vid halv nio igår kväll in till stan. Kändes intressant, blev bäst. Ont i ryggen på morgonen men det är smällar man får ta när man delar på en 90-säng, uuh.
Klockan två mötte jag och Jonna upp varandra på torget för lite mysig fika på Lejas samt lite strosande på stan och shopping. För mig blev det två rosa örngott och en ring (lite random sådär). Corne kom till Åhléns vid fem och Jonna drog sig hemåt. Gick runt lite på stan med Corne tills vi bestämde oss för att sätta oss på Donken där vi väntade på Chrille och Stoffe. När alla väl var samlade i Ua City så blev det kaffe och chill i solen på uteserveringen till Espresso House . Snacka om “hänga på stan/fika”-dag. Trevligt i alla fall, har fått mig många goda skratt. 😉 Träffade Louise, Loewen och lite andra roliga människor, lite kul. ^^


hehe haaapppy.. et sunkillaatttion.

Väl hemma blev det lite proteinpulver, macka, rosé och popcorn. Hade gärna varit ute ikväll och ränt, men får väl spara mig inför imorgon. Kommer bli en awesome kväll med världens bästa människor! 😀 Snacka om att jag är taggad. 😉 Inget stoppar oss nuuuuuu..

Tigger – The Wonderful Thing About Tiggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *