What’s happening?

Bobby Trafalgar – Kung-fu girl

Måste vara lite hyperhappy nu när jag ska städa och allt. Fick ett ryck och kände att jag måste göra något åt mitt skabbigt dammiga och stökiga rum. Usch för att leva såhär.. och ja, idag av alla dagar är det fint väder, men whattaaa I don’t care right now för nu fick jag som sagt ett ryck och det händer inte ofta så man får ju ta tillfällena i akt. Well, det blir ju rent och fräscht i alla fall. Ingen idé att deppa. Nope.


Under denna städningen så ryker det lite saker hit och dit. Denna gången kan jag tala om att Mr. Cactuzzz har sett sina sista dagar här i mitt rum i alla fall. Har haft honom som kaktus ända sedan jag var nio år, men nu är det dags att släppa taget. Vi har haft många glada år tillsammans men nu får det vara nog. Han växer och växer, skaffar sig små minikaktusar bredvid sig och bara stirrar ner på mig. Jag orkar inte.. ^^
Han ser ju lite smått speciell ut också, heehee..

Btw.., ni vet.. jag har ju en typ pojkvän som jag brukar träffa varje natt, right? Men nu är det så att de senaste veckorna så har han dykt upp skitsent och så sticker han tidigt på morgnarna. Det suger.. vet inte varför, är han otrogen måntro? Jag snackar såklart om min älskade John Blund.. buuhu. Vet att min kompis har en nattligt gäst som kallas för John B Lund. Man kan ju fundera på om han har två namn, haaa? -.-‘ Ska nog ta ett snack med han i alla fall, för såhär kan det inte fortsätta. Från och med nu får han se till att befinna sig hos mig klockan elva-tolv, annars kommer jag vara zombie för resten av mitt liv.. .__.

Ska snart upp och käka lite mat. Morfar kom vid tolv och då blev det
lite kaffe, men nu är han hungrig så får göra han lite middagssällskap
hehe. Är inte överdrivet sugen på mat just nu men man får väl ställa
upp eller vad säger ni..? ^^ Aja, skriver nog mer senare, see yaaa! 😉

You know you do.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *