Hot hot hot

The All-American Rejects – I Wanna

Vet ni vad.. idag vaknade jag och nästan dog av trötthet o huvudvärk (ööhm konstigt.. fast nää..). Pallrade mig dock upp ändå (visserligen en timma senare än tänkt) och käkade frukost och sen begav jag mig in till stan. Mötte upp Louise på torget och fikade med henne på Lejas i typ två timmar, mycket trevligt! Längesedan vi sågs så det var kul. ^^

Vid halv tre så tog Louise bussen hem så jag strosade runt för mig själv lite tills min buss gick (dvs. vid halv fyra). Köpte två röda rosor och gick sedan till min finaste älskade bästa farmors grav för att lägga dom där. Helt sinnes vad jag saknar henne.. helt sjukt att hon är borta. 🙁 Nu är det över ett år sedan hon gick bort, till och med typ över ett och ett halv år, men ändå är det ofattbart och saknaden är enorm. Visst man har lärt sig att leva med det, men så fort jag tänker på det så blir jag tårögd.. Min lilla farmor som var så söt i sina långa kjolar, blingiga halsband och broscher, lockiga hår och gulliga leende. Hon bjöd alltid på sockerdricka och godis när man kom på besök och så fick man pilla på hennes smycken ibland. Beundrade alla tusen kort på alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn som hon och farfar hade hängande på sovrumsväggen och jag fick alltid en kyss på kinden och så sa hon “Åh Alexandra, min lilla docka”.. ååh. Lilla farmor. ♥


Farmor och jag (och farfar) julen 1992. Var väl typ en månad eller så.. ser ut som en fisk. ^^

Här är i alla fall lite pics på graven, rosorna och ett par hjärtformade stenar (som jag la på graven för några månader sen, alltså stenarna menar jag, och hehe ja ni kan ju ta och ignorera mina fina handstil på stenen, men kan ju
skylla på att stenen lix är rund så det är inte så lätt att skriva fint då.. ^^):


Min farmor har lätt den finaste graven på kyrkogården i alla fall. Den är jämt och ständigt smyckad med blommor, figurer och stenar (kan dock klaga lite på människorna som tar vissa av sakerna vi lägger där? hur lågt kan man sjunka lix.. visst dom har inte kostat oss mycket, men det är ju betydelsefullt lix.. gaah, dåliga människor!). Hur som helst så är den fin, och det vet jag att farmor skulle vara sjukt glad över. ^^ ♥

Haha kom att förresten att tänka på en rolig sak (påtal om tandborstar typ).. Hanna klämde ur sig ett roligt litet citat häromdagen: “När man träffar sånnadär störda människor, typ killar”.. haha! Tyckte jag var lite kul så var såklart tvungen att skriva ner det.. ^^

För övrigt så har jag nästan nyss sovit lite. Gick och la mig typ kvart över åtta för var pissetrött från igår och så sov jag i typ två timmar och sen woppsi nu är jag pigg. Dåligt faktiskt.. men jag var så galet trött så kunde ju inte leva nästan. Tog mig ett varmt bubbelbad förut för jag var så frusen men jag somnade ju nästan så det fick bli ett kort bad. 😛 Men härligt var det i alla fall.. ^^


Well.. har inte hunnit käka någon tekaka än btw. Suck.. sitter
fastklistrad framför datorn som vanligt, såklart.. hehe. Får eventuellt ta och käka tekakisar imorgon istället.. nu är det alldeles försent. I min värld äter man helst inte efter kl. sex. 😉 Aja.. frukost snart ändå ju. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *