Oo-De-Lally

Samuel E. Wright – Kiss The Girl

Sitter i min ensamhet och fryser, uhuu. Kombinerat med två tjocktröjor och tjocksockor så dricker jag lite varm o’boy för att få upp värmen.. det går sådär men jag jobbar på det hehe. Bjussar på en bild där ni ser min balla kopp (som egentligen är Stoffes hehe, jag har med Pim! :D).. Ser lagom happy ut men. ^^

Har nyss haft besök av Roger, Katrine och Elina; blev lite chill på balkongen (som vanligt haha). Innan det så har Hannis vart här, det blev änna spontant denna dagen också hehe (me like). ^^


Har inte direkt så mycket mer att skriva just nu. Fick aldrig bakat något men var istället med Hanna så det gjorde ju inget så att säga. 🙂 Avundas inte Stephi som stötte på slusk-alkisarna idag igen och att dom faktiskt kände igen henne. xD Glad att jag inte var där och blev mer nerskabbad haha.

Sitter och väntar på att det ska bli lördag. Längtar tills ferre hos Janina samt utgång (har dock läst att det ska bli dåligt väder på lördag men hoppas på att det är lögn ^^). Steph ska fixa ett gott vitt vin också.. mums! Hellre vin än cider, for suuure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *