Easier to run

The Boppers – Jeannie ‘s Coming Back (äääälska)

Intressant väder med åskmoln på ena sidan och klarblå himmel på andra. Det hjälper ju inte precis mig att välja dagens kläder..
På tal om något helt annat så håller jag på att förbereda mig inför att skura.. har lovat mamma att skura övervåningen och en del på undervåningen nämligen (och det tar på krafterna så man måste verkligen samla redigt med krafter haha). Dessutom har jag varit en duktig dotter och plockat ur/ställt i disk i diskmaskinen. Ojoj, borde få typ hemmafrupriset eller något! 😉

Har fått intresseanmälan två gånger nu av en familj i Kanada som ev. vill ha mig som au pair från och med januari. Läskigt.. vet inte om jag vågar haha. Tror inte det skulle gå ändå för jag ska ju plugga nu från och med v. 35 tills typ första veckan i juni. Visserligen är det ju distanskurser.. men ändå. Ja det tåls ju att funderas över i alla fall..

Haha kära nån vilket dansbandsryck jag fick just nu! Sitter och lyssnar på The Boppers, Arvingarna, Flamingokvintetten, Sven-Ingvars, Vikingarna och Black Jack och jaaa u name it lix! Man blir så sjukt glad av sån musik tihi. 😀 Ska nog ta och dela med mig av de bästa från de bästa:

Flamingokvintetten – Hon är sexton år idag
Vikingarna – Leende guldbruna ögon
Sven Ingvars – Sommar och Sol
Black Jack – Inget stoppar oss nu
Arvingarna – Eloise

Ååååh lööööööv! Mohahah! Den som inte blir glad av dansbandsmusik är allvarligt talat knäppo. ^^


Den som inte tkr att Johnny Depp är snygg är också allvarligt knäpp. Stephi och jag satt och snackade om han och hans filmer igår.. kom fram till att filmen Cry baby är kass, men att han är moomma i den! Haha japp, om det är någon jag har kändis-crush på så är det Johnny Depp. Fast det vet ju typ alla redan haha.

Verkar som att det inte blir något med Isak idag förresten.. han är tydligen sjuk stackarn.. det suger ju lite men vi får hitta en annan dag helt enkelt. 🙂 Snart!! ^^


Vet inte vad jag ska hitta på idag istället dock.. får väl bli att gå hemma. Tänkte dra detdär svepet med skurmoppimojen nu för jag fryser så sjukt mycket så det kanske hade hjälpt mig att bli lite varm igen. 😀 Hmm kanske borde passa på att baka lite till idag då? 😀 Weeei.. i så fall får det nog bli muffins idag. Eller kolakakor.. ååh.. fast det hade vart nice att baka en tårta tihi. Faast.. hmm.. usch vad jag har det jobbigt som måste ta sånna här tuffa beslut. 😛

Jaja.. får gå ut i solen och fundera på saken innan jag skurar. Ciiaaao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *