Dare you to scream

P.O.D. – Boom

Blev en spontan hel halvdag med Stephi idag haha! Mysigt med latte, jordgubbar, minipromenix, Pingvin, grön & röd och massa prat som verkligen behövdes. Skönt att prata när man har samma problems.. :*
Vi blev fotograferade av två alkoholister i museiparken (fast vad kan man förvänta sig lix om man går dit egentligen..? kanske inte fotografering, men alkisar kryllar det ju av om man säger så..). Det kändes ju iaf lagom skumt, men vi vågade inte riktigt säga något haha. När dom började kladda blev det dock too much och vi typ bokstavligt talat sprang där ifrån haha. Usch för att bli nerskabbad. .__.


Tur att vädret var lite bättre i stan.. ^^

Den 15:e är det spikad vinkväll tsm med Steph med rosé, 76%, skabbmackor och salta dödskallar haha. I alla fall med de två förstnämnda sakerna. 😉 Längtar. ♥
Imorgon (senare idag haha) blir det fika med Isak och på onsdag blir det fika med Louise. Lördag kalas för kusin Björn och på kvällen häng/utgång med Janina, Stephi o gänget! Vet inte hur fredag ser ut men det blir väl en liten överraskning då, I suppose. ^^

Nu är det dags för sängen. Tänker inte lägga mig så sent så att jag sover till ett imorgon också.. även om det var ganska så nice att få sova ut. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *