Hang on

Bowling For Soup – The Bitch Song

Vaknade sickosent idag.. typ ett. Galet sent att vakna för att vara mig då jag brukar typ vakna mellan åtta-tio. Menmen.. måste vart att jag har vart ute mer än vanligt haha. Snacka om pinsamt..

Hade tänkt att jag skulle få ett sms idag av posten om att mitt H&M-paket har kommit men änsålänge så ser det lite dött ut på den fronten. Får säkert ett sen när jag är på bussen påväg hem från stan. .__. Ska nämligen in till stan snart för att käka jordgubbar med Steph (change of plans men det löste sig i alla fall sån tur är). Imorgon ska jag träffa Luthemaister (eller vad det nu var han kallade sig haha) och på onsdag blir det fika med Louise! 😀 Myyyysigt!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för bussen in till stan går om en timma exakt.. och oh my jag måste ju hinna fixa håret, sminket, välja kläder, gå till bussen, packa väskan etc. riiiight, så har visst inte så mycket tid kvar i alla fall haha.. 😉

Har precis skrivit under min ansökan om studiemedel btw. Coolt. Men nu ska jag kila, puuuussss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *