Who are you anyway?

Sak Noel – Loca People (What the F**k!”) – Radio Edit

Tillsammans så lyckades jag och Paggis med en tvådagars i alla fall haha (trodde aldrig det skulle gå med tanke på att jag mådde så gaaalet illa igår). Har haft riktigt kul båda kvällarna iaf! Inte lika mycket folk i fredags men det blev kul ändå. Först Trägårn med Janina och Maja och sen Harrys där vi träffade Stina, Maja K och gänget och Pejman såklart haha (trevlig snubbe från Gbg som bjöd oss på drinkar haha). 😉 Stina fick mig att dricka en sjuuukt skabbig laktrisshot och kan tala om att jag aldrig någonsin i hela mitt liv dricker en sådan igen (“komigen Aleeeeex, andas med näsan, komigeeeen in ut in ut, och kööööör!!”). ^^ Eeuuuw! Kände doften av en sån igår och blev typ illamående med en gång. 😛 I fredags blev det i alla fall waaay too much med dricka.. tre cider, en liten flaska champagne, en shot och tre drinkar (aj plånboken..). Det kombinerat med för lite mat sög ganska hårt faktiskt, fick ju stå mitt kast igår kan man ju säga.

Å måste bara nämna att Janinas föräldrar är hur söta som helst som hämtar när man behöver, bäddar säng och fixar mysig frukost. Gulle dom! :*


Blev en spontan kväll igår med Chrille och Maja. Maja och jag satt på balkongen och myste med hackig musik, tända ljus och popcorn tills vi fick ett sug att dra ut.. var ju så fint väder så kändes värt det. Marcus körde hem till moi och hjälpte till att välja kläder åt oss (hahaha) och när vi väl kom till stan så var han tvungen att dra hem stackarn.. Lite tråkigt för hade vart kul att hänga lite. Men snart blir det ju bubbel hos han så! 🙂


Idag ska jag nog bara ta det lugnt hehe. Mår iaf som en prinsessa idag jämfört med igår så man ska inte klaga. 😀 Borde städa lite men vet inte om jag är så sugen på det faktiskt.. men det måste väl kanske göras i alla fall..?

Caesars – It’s Not The Fall That Hurts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *