Such a mess

“So love the people who treat you right, forget about the ones who don’t, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it’d be easy, they just promised it would be worth it. Eventually feels a lot better than actually.”

Har nyss fikat gott med mamma, pappa, Stoffe och Chrille och innan det käkade vi fredagskäket för vi missade det i fredags (för er som inte vet så äter vi samma mat varje fredag, vilket är något som vi har hållit på med sen typ 9 år tillbaka haha – och det är alllllltid lika gott). ^^ Sov gott i typ nån timma eller mer innan maten.. det var nice! Hade bestämt mig för att inte sova för jag ville inte förstöra min dygnsrytm haha men så la jag mig i sängen för att tänka lite (låter ju mobbat) och då somnade jag, obviously. ^^


True shit.

Är grymt sugen på nån typ av filmkväll.. hade vart mysigt att bara.. titta på tv.. haha.. ^^ Eller gå på bio!? Känns som att det var år och dagar sedan jag var på bio sist men egentligen var det lix för någon månad sen typ. ^^ Har ingen aning om, typ, vad jag ska hitta på i veckan så det får väl kanske bli något i den stilen i alla fall? Fast inte ensam då såklart, haha. 😛 Vet visserligen lite som jag ska göra i veckan, men inte i vilken ordning typ.. ska hinna med att träffa Stephi, Isak, förhoppningsvis Denise (o att vi fixar ihop nåt kul) osv. och så är det kväll med grannarna på fredag och kalas för kusin Björn på lördag.. men vet inte om jag hinner med allt. o.0 Tänkte dra ut på lördag eller dra ihop något gäng eller så.. men vad vet jag?

You can waste your time drawing lines or you can live your life crossing them.


Haha hittade en ny kontakt i min telefonlista.. 😛 Det vill säga snubben från i fredags.
Vet fortfarande inte om jag ska ta kommentaren som en komplimang eller inte..? -.-‘ Lite kul att två personer, oberoende av varandra, har sagt det i alla fall. Men ändå.. jag vet inte.. känns sådär haha. .__.

Nö fm öågu mww hmd wzvwx mww hmd bu mwwumhxumd mk acö g mww hmd köjj r vdct.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *