In my head

John Travolta – Summer Nights

Blev sugen på en så kallad “Dagens” innan det blir en ny dag, hehe. Var alltför längesedan nu. 😉

Dagens vill ha: Sömn.
Dagens klädsel: Underkläder, svarta leggings, linne, övertröja och tjockisfleece. ^^
Dagens smink: Ögonbrynspenna.
Dagens frisyr: I en knut.
Dagens händelse: Har inte hänt så mycket.. vaknade upp med Paggis och var med henne tills hon skulle hem, chillat med familjen, sovit och grejat på datorn.
Dagens låt: Jace Everett – Bad Things – Soundtrack Version
Dagens planer: Gå och lägga mig kanske.. nio min kvar på denna dagen så. 😉
Dagens saknad: Har inte saknat något speciellt idag faktiskt.
Dagens drog: Kaffe.
Dagens roligaste: Korta stunden med Paggis samt middag/fika med familjen.
Dagens favorit: Sängen.
Dagens köp: Ingenting..
Dagens godis: Fiffirutor? 😀
Dagens humör: Glad, confused, tröööött!
Dagens ord: Kaffe.


Ojdå, nostalgi. ^^ Bilder från okt-dec 2007.


För övrigt så kliar min mage typ sönder. Åt jordgubbar nyss, men det kan väl ändå inte vara det? I så fall blir jag väldigt ledsen.

Marcus vill ta med mig till Liseberg och få med mig i AtmosFear. Jag vet inte om det är en så bra idé, såvida han inte vill typ ta livet av mig, för jag kommer nog få typ hjärtstillestånd eller typ något sånt. Grät i första backen upp för Lisebergsbanan första och enda gången jag åkte den, såå.. njaaah? ^^

Taggar redan ny utgång till veckan och även fikor med fina vänner. 😀 Känner bara att min plånbok inte hänger med snart.. ska betala Svenskt kosttillskott runt tusenlappen plus att min H&M-faktura går på typ runt 1400kr. Så det blir inte mycket kvar sen.. Hoppas på JOBB i veckan och nästa vecka och hela tiden, haha. 🙂

Nu är det nog minsann dags för sängen så natti natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *