This is how it goes

Billy Talent – Devil In A Midnight Mass

Skulle ha åkt iväg till typ kusten idag men vaknade och hade för ont i huvudet så jag är hemma istället. Har redan tråkigt typ, men inte kul att dra iväg med folk till ställen långt borta med huvudvärk lix. Menmen.. tänkte ta det lugnt och bara typ.. sola, baka och städa haha. 🙂

Somnade igår mitt i en chattkonversation, pinsamt. Känner mig väldigt dålig.. .__. Låg med datorn i sängen och aah, vips så somnade jag tydligen. Vaknade nån/några timmar senare men då var det ju lite sent så var bara att lägga ifrån sig datorn och somna om. ^^
Påtal om natt och sömn så hade jag typ värsta drömmen ever inatt.. usch det var så hemskt! Vaknade av att jag grät i sömnen. 😮 Vet att den mardrömmen kommer att bli verklighet någon gång, men hoppas verkligen att det dröjer typ minst typ massa, massa, MASSA år.


Njet nu behöver jag vara lite positiv. Försöker komma överens med mig själv om vad jag ska baka idag.. kärleksmums kanske? Chokladbollar? Muffins? Alltihopa? Har köpt en massa blockchoklad så är egentligen sugen på att använda dom för att göra något riktigt smaskens.. ^^


Väntar på att mina kläder från H&M ska komma också. Tror paketet (iaf det ena) landar på Tempo typ på måndag eller något. Det känns långt dit haha. Vill egentligen inte ha fakturan men.. blev det något runt 1400kr. Illa Alix, illa. Fast jag har ju typ inte några höstkläder hehe så man kan ju se det som en investering? ^^ Dessutom så är det 12 plagg/saker för 1400 så det är ju typ 100/sak, vilket är väldigt billigt. Me like H&M! 😀


Hehe här är hälften av det som ska ligga i mina paket. Wiiie. 🙂

Nää nu ska jag nog ut i solen och sen baka. Poooossshaaaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *