Big battle

Taproot – Poem


Som ni kanske ser så blev det att jag bakade kärleksmums samt chokladbollar förut. ^^ Smarrigt värre! Väldigt brunt och vitt haha, men jaja. Choklad/kakao är ju typ huvudingrediensen i alla mina bakverk (nästan) för det är ju så goooott, så det blir ju lätt mycket brunt. 😉

Tagga utgång imorgon i alla fall! Är grymt sugen så det lär nog bli nice! Liten förfest innan också med Paggis och Janina hemma hos Janina. 😀 Vet inte vart jag ska sova än bara haha.. ett litet problem kanske men det löser sig väl. Ett annat problem, som nästan är värre (haha), är att jag inte vet vad jag ska ha på mig!? Känns som att jag jämt och ständigt kör på den höga kjolen o något linne.. hoppas på att jag kan låna något snyggt av Janina iaf! 😀

Får ta och besöka Danneman också innan jag drar upp till Janina för han har all min dricka. Vilken tjyyyv.. ^^ Haha nä, tror inte han uppskattar cider så mycket men. 😛

Nu ska jag nog snaaart nanna, men blir säkerligen uppe ett bra tag till. Snackar med tre pers för tillfället o sen så är jag inte sååå trött än så länge. 🙂 Men säger nog godnatt för mig nu ändå. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *