Life is a flower

Haha bara för att vågen imorse visade att jag hade gått ner så har jag ju såklart käkat massa mer än vanligt idag. Illa.. att jag aldrig kan hålla mig. 😛 Har ärligt talat lust att träna (haha måste väl ha fått nån kick av “träningen” på jobbet..) så får se påt? Inte nu alltså, men imorgon ska jag nog ut o springa och funderar på att en gång för alla bara köpa ett gymkort o bara ge mig f*n på att gå dit.. så svårt är det faktiskt inte. Det är liksom min dåliga sida.. jag är bra på att avstå från saker och vara återhållsam men när det kommer till att göra saker så är jag usel. Är så sjukt lat och bara hittar på massa ursäkter som inte ens är typ vettiga för fem öre. Haha, ett steg på vägen är väl kanske att jag åtminstone har insett mitt problem? x)

Sen är ju ett dilemma för mig att jag inte gärna vill gå ner för mycket för vill liksom inte tappa formerna. .__. Nice det hade vart om man fick bestämma vilka ställen man vill få bort fett från! Nåväl.. nog om det.


Haha favorit i repris. 😉

Blev visst ingen utgång idag men på fredag smäller det i alla fall! 😉 Ska bli awesome faktiskt, det är redan skrivet i sten liksom. 😀


Haha oh my gosh, minnen från den kvällen. Eller snarare nästan inga minnen alls. x) Rolig kväll men jäädrans vad snett det gick! Slutade ju sådär. ^^

Gyllene Tider – (Hon Vill Ha) Puls


Yaay, vet ni vad? Imorgon får jag sova längre. Ska nämligen inte jobba! Dock så ska vi åka hemifrån halv elva typ så jag kan ju inte sova sååå länge. Moi, pappa, mamma och Stoffe ska träffa kusin Roger o hans familj o dra ut på äventyr med deras nyinköpta lilla båt. 🙂 Trevligt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *