Chameleon boy

Sometimes you win, sometimes you don’t.

Hollywood Undead – Undead

Är helt sinnessjukt trött idag också.. kanske för att jag knappt sov ens fem timmar inatt? Kanske för att jag blev väckt typ halv sex imorse av att min smidiga pappa klampade i trappan? Kanske för att jag inte sov ordentligt natten till igår? Kanske för att jag har slitit som ett djur på jobbet? Kaaaankse en blandning. En sak som jag är helt säker på är i alla fall att jag inte kommer gå ner på alla fyra och krypa omkring på ett bra jäkla tag haha. Mina knän är totalt muppade (trots babypuder och knäskydd) och jag har en så crazy träningsvärk i rumpan och låren (haha pinsamt att säga det ju, snacka om otränad..). När jag klippte ut “sista” vepan förut idag så grät jag nästan av lycka.. ^^

Well.. har besök av mysigaste morfar och roliga Roger (kusin, som för övrigt är lika gammal som min mamma typ) idag. 😀

Blindside – You Must Be Bleeding Under Your Eyelids


Haha hittade en mapp på datorn med massa gamla bilder på. ^^ Alla är tagna med en dålig kamera på gamla kort, förutom den med syskon + farfar & pappa för den tog jag med systemkameran. 🙂 Aja nu blir det tobleronetårta, see yoooou! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *