I’ll fly away

Rage Against The Machine – Testify

Suck på att sitta hemma ensam och göra ingenting.
Tur att jag åtminstone smider lite planer med goda vänner om trevliga kvällar, fikor osv. Det är ju alltid något! Sen att jag längtar som en gnu tills allt blir av för att jag vill ha lite fart i livet är väl något annat. Nä jag får ta och rycka upp mig. 😛

Funderar på att dra till Lysekil imorgon efter jobbet? Verkar som att det blir lite drag där, hehe. Om inte så hoppas jag på Trägårn och om inte det så blir jag väl fast hemma.. blää.

Snackar om livet med Norén. Vet inte om vi kommer fram till något speciellt, men vi är i alla fall helt säkra på att vi ska leva loppan och att vi inte vill veta vad som ska hända utan att livet får ta oss dit det vill helt enkelt. 😉 Skål på det!


Haha jag och Saris för typ hundra år sedan. ^^ I alla fall så var det i juni i ettan. 😮


Spåkulan säger att jag inte ska frestas med att vara uppe sent ikväll för att jag obviously har en hel del att göra på jobbet. Lite kul tycker jag. ^^


Jaaaooppp.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *