Then came you

Chemical Vocation – Unspection
And I feel like I can fly when I stand next to you.

Trägårn igår och innan det taggning hos Daniel med Macy, Hanna och Pelle (och Daniel då såklart haha)! Mycket trevligt. 😀 Lite intressant och speciell kväll med lite väl mycket alkohol haha, men whattaaaa heeell. Träffade massa härliga vänner och hade en asbra kväll/natt iaf! ^^ Mått piss idag men det var det ändå värt! 😀


Och förlåååååt min finaste lilla Hannis Padda för att jag bara stack iväg.. vet att vi redan har pratat om detta men måste säga det igen. Puss på dig som finns för mig även när jag är mupp. :* I love you.


Okaaj.. för övrigt så har jag tackat ja till två kurser som jag ska läsa till hösten. Scary shit lixom.. ^^ Men det kan nog bli nice.


Orkar inte skriva en hel uppsats. Är trött, hungrig och.. har inte ork. Längtar tills frukost.. imorgon ska jag upp tidigt för moi (och lillebrorsan) ska jobba. Får väl se hur många dagar det blir denna veckan och ifall det blir mer än så? Spännande. ^^

Nää kanske ska jag ta och sova? Det är väl lika bra.

Cswm lmå kmu hxaam hcf Nö öågu dmww c cswm lmå hmu hmdf lmovm (axn xd vcdnca ö wff..)? ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *