Whatever keeps you warm at night

Lou Bega – Mambo No. 5

Shaaalooojj! Wazza? Känns som att det var år och dagar sedan jag sist skrev och ändå var det liksom igår. Snacka om att jag typ har blivit addicted. Typ.


Mysbild på mig och storebror Christian. 😀Gillar inte riktigt att jag ser ut som en fisk, men det är ju ändå en syskonbild så det får väl vara. ^^

Idag har jag mestadels vart i stan. Vaknade alldeles för sent, dvs. vid halv tolv (pga. orsak haha ^^), men lyckades vara inne i stan vid tio över ett ändå. Fick träffat Daniel så att jag kunde få mitt fritidskort tillbaka (som jag så snällt köpte och lånade ut till honom häromdagen bara för att han skulle kunna ta sig till Gullholmen..) och sen tog han ut pengar som jag skulle få men vilka han givetvis (-.-‘) stoppade i sin plånbok och sen så gick han till jobbet haha (knäppt att ingen av oss hajjade till). Snacka om muppish.. så jag får väl hämta dom pengarna någon annan dag.. inte brådis precis men. 😛

Vid halv två kom Hanna in till stan och då gick vi till Espresso House för en gosi fika. 🙂 Träffade även massa andra trevliga människor, typ som Micka, Stephi, Lisbeth m.fl. Stephi slog sig ned med mig och Hanna och det var supernice! 😀 Pratade om allt mellan himmel och jord och vi bestämde att vi ska på en till studentresa haha. Rhodos (som ligger i Asien ahhah!?? = Stephi knäppis?? ^^) är ett lockande alternativ! Runt fyra, eller vad klockan nu var (inte så viktigt kanske), så gick Stephi hem och jag & Hanna köpte present till min kusse Olivia som fyllde åtta år i lördags. Efter det satt vi vid Bäveån och vi tog oss även en liten promenix. Pratade viktigheter och piercingar haha.. Goosh vad jag är sugen på en tungpiercing (vilket mamma hatar, Daniel hatar, pappa hatar.. u name it)!! Har alltid velat pierca mig i tungan men folks reaktioner har ju varit sisådär och inte har jag vart över 18 heller (förrän nudå typ..) så det har ju inte vart någon idé. Gahh.. sååå snyyyyyggt men tror inte det blir av än på ett tag i alla fall. Fast vem vet? 😉

Well.. har ju min navelpiercing åtminstone.. kanske ska jag nöja mig med den (buhuu)? .__. Nejdå.. en vacker dag så blir det minsann av. ^^


Nää kanske man ska ta och lägga sig..? Är inte överdrivet trött men imorgon så ska jag minsann inte sova för länge för ska ut till Lysekil eller något typ. Mamma och pappa ska fixa någon liten utflykt i alla fall, hehe. Sen runt kl. sex imorn så kommer kusin Bea för att natta hos oss tills fre. 🙂 I alla fall så ska vi nog åka vid den tiden som jag vaknade imorse så jag kan inte vara uppe tills fyra inatt igen i alla fall.. tihi. ^^


Fick lust att lägga upp en random bild så det blev en från Cissis “skogsfest” från 08. ^^ På bilden kan man se… damdidammmmm: Sara S, Malleballe, Alleballe och Jeppeman! 😀


Så.. det fick bli två till random bilder. 🙂 På Malin et moi från när vi var på Malta hösten 2010.

Godnatt nu.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *