Sweetness

Handlar på svenstkosttillskott.se. Det blir massa protein och kreatin för 966kr haha.. Nämen jag ska faktiskt inte ha allt det själv. 😉 Jag köper för både mig, Daniel och Stoffe då varken Stoffe eller Daniel kan köpa över internet.. så man får ju liksom vara schysst och ställa upp hehe. 😉 Och jag ska för övrigt (vilket jag egentligen redan har talat om i ett tidigare inlägg) inte ha mitt protein för att bygga (hahahah) eller något utan bara ha som en boost då jag får i mig ganska så lite saker i min vardagliga kost. 😛

Fick lön idag så nu ska jag shoppa sönder. Haha.. 🙁 Nej jag ska hålla i pengarna så gott det går.. MEEEEN höstens katalog för H&M damp ju ner i brevlådan för några dagar sen och vissa saker SKA jag beställa! Sen ska jag köpa en sminkpalett också.. 🙂 Men sen ska resten in på sparkontot.


Goo Goo Dolls – Acoustic #3

Nu ska jag ta och rensa lite i min garderob tror jag.. vet inte om jag kommer slänga några kläder eller så men jag har massa annan skit där som jag kanske inte behöver spara på. Vi får väl se på det.

Kanske det blir att se en ny film idag igen? Men isf får det bli någon från icefilms för jag har inga filmer på datorn och alla andra som vi har hemma (förutom Edward Scissorhands som jag ska se tillsammans med någon haha) har jag redan sett. Aja.. någon som har tips på bra filmer? Inte fantasy bara för sånna filmer är oftast inte bra, imo (ohooo “nytt” slang jag lärde mig för ett tag sen..). ^^ Oh my så coolt.

Btw! Idag har jag stickat lite. Kul va!? (a) Fick garn och stickor i julklapp (haha och ja det var faktiskt en julklapp som jag uppskattade då jag faktiskt gillar att sticka osv. ^^). Jag håller i alla fall på med en halsduk i olika färger som jag förhoppningsvis kan ha till hösten (är dock inte bäst på att sticka precis så den ser ju sisådär ut hehe).


Sötaste Hansson. :*

Nepp mina kära vänner.. nu är det minsann dags att kila. Ha det nu så koseligt och kjekt, som vi säger här på Skäret nu när vi har besök från Norge. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *